www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 19 - ADAC Rallye Deutschland

SOUHRN: Ott Tänak vyhrál Rallye Deutschland

foto

25. srpna 2019 • 13:30

Estonský lídr šampionátu Ott Tänak vyhrál i asfaltový díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, ADAC Rallye Deutschland. Soutěží prošel celkem suverénně, když jej na stupně vítězů doprovodili týmoví kolegové Kris Meeke a Jari-Matti Latvala.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z ADAC Rallye Deutschland od André Lavadinha

foto

12. září 2019 • 11:00

Ve druhé polovině srpna pokračovalo mistrovství světa v automobilových soutěžích jedním z mála plně asfaltových podniků, ADAC Rallye Deutschland. K našim západním sousedům se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z ADAC Rallye Deutschland od Dalibora Benycha

foto

30. srpna 2019 • 14:00

Ve druhé polovině srpna pokračovalo mistrovství světa v automobilových soutěžích jedním z mála plně asfaltových podniků, ADAC Rallye Deutschland. K našim západním sousedům se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Yaris WRC kompletně obsadila stupně vítězů na Německé rallye

foto

28. srpna 2019 • 11:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT dosáhl na Německé rallye historického úspěchu v podobě kompletního obsazení stupňů vítězů. Celkovým vítězem se stal Ott Tänak, který tak zvýšil své vedení v šampionátu závodních jezdců na 33 bodů. Společně s ním se na stupně vítězů dostali týmoví kolegové Kris Meeke a Jari-Matti Latvala.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký a Rovanperä si chtějí dojet pro třetí „double“ v letošní sezóně

foto

22. srpna 2019 • 10:50

Po čtyřech vítězstvích v kategorii WRC 2 Pro na šotolinových soutěžích, včetně domácí Finské rallye, se aktuálně vedoucí posádka kategorie WRC 2 Pro ve složení Kalle Rovanperä a Jonne Halttunen (FIN/FIN) vydává na asfaltové trati německé rallye ADAC Rallye Deutschland (22. 8.–25. 8. 2019). Za volantem vozu Škoda Fabia R5 Evo na tratích v Sársku a Porýní-Falc budou chtít na německém asfaltu rozšířit své vedení v dané kategorii.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Deutschland

foto

9. srpna 2019 • 16:00

Pouhých 56 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Deutschland, který se pojede na tradičních asfaltových rychlostních zkouškách ve druhé polovině srpna. Na startu se objeví i posádka Škody Motorsport Jan Kopecký-Pavel Dresler.

žádný příspěvek celý článek »

toplist