www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 19 - Rally Catalunya

Fotogalerie z Rally Catalunya od André Lavadinha

foto

19. listopadu 2019 • 20:00

Po definitivním zrušení Rally Australia můžeme konstatovat, že posledním odjetým podnikem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích byla španělská Rally Catalunya. Na soutěž se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Ott Tänak rozbil nadvládu Sébastienů a je mistrem světa

foto

28. října 2019 • 13:00

Trvalo to dlouhých patnáct let, kdy automobilovým soutěžím vládli Sébastienové. Až letos se tuto nadvládu podařilo rozbít mladíkovi z Estonska. Jméno nového mistra světa zní: Ott Tänak.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Thierry Neuville vyhrál Rally Catalunya, Ott Tänak má titul

foto

27. října 2019 • 18:00

Thierry Neuville vyhrál Rally Catalunya, na uchování nadějí na premiérový titul mistra světa to však nestačilo. Ten vybojoval ve Španělsku druhý Ott Tänak.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Catalunya od Svena Kolluse

foto

3. prosince 2019 • 11:00

Po definitivním zrušení Rally Australia můžeme konstatovat, že posledním odjetým podnikem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích byla španělská Rally Catalunya. Na soutěž se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký a Rovanperä získali pro značku Škoda titul mistra světa v kategorii WRC2 Pro

foto

31. října 2019 • 11:00

Mise splněna: na Španělské rallye RallyRACC Catalunya-Rally de España (24. 10.–27. 10. 2019) Jan Kopecký/Jan Hloušek (CZ/CZ) a jejich týmoví kolegové Kalle Rovanperä/Jonne Halttunen (FIN/FIN), jedoucí s vozem Škoda Fabia R5 evo, dojeli na druhém a třetím místě v kategorii WRC 2 Pro.

žádný příspěvek celý článek »

Tänak získává vůbec první mistrovský titul s Toyotou Yaris WRC

foto

31. října 2019 • 10:00

Jezdec týmu Toyota Gazoo Racing WRT Ott Tänak se společně s navigátorem Martinem Järveojou zapsali do historie. Druhým místem na rallye ve Španělsku si pojistili svůj první titul ve světovém rallyovém šampionátu FIA.

žádný příspěvek celý článek »

Tým Toyota Gazoo Racing stojí ve Španělsku před výzvou smíšeného povrchu

foto

22. října 2019 • 10:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT vyráží ve skvělé formě od 24. 10. do 27.10. na Katalánskou rallye, která je v rámci závodního kalendáře jediným podnikem se skutečně smíšeným povrchem. Sázky v předvečer předposledního kola sezóny jsou skutečně vysoké.

žádný příspěvek celý článek »

toplist