www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 19 - Rally Islas Canarias (ERCJ)

SOUHRN: Rally Islas Canarias vyhrál Pepe López

foto

5. května 2019 • 13:00

Druhou soutěží letošního mistrovství Evropy byla Rally Islas Canarias, která zároveň hostila španělský asfaltový šampionát. Na startu se sešla jak známá jména z obou seriálů, tak ti, kteří vynechali úvodní podnik na Azorech, případně si odbývali svůj debut v ERC.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Islas Canarias

foto

25. dubna 2019 • 15:00

Již příští týden pokračuje seriál mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Posádky se tentokráte vydají na krásné asfaltové cesty na španělský ostrov Gran Canaria, kde se uskuteční další ročník Rally Islas Canarias. Organizátoři zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

2. června 2019 • 13:00

Doháníme resty z nedávné minulosti. V tomto případě se vydáme na španělský ostrov Gran Canaria, kde se uskutečnil druhý díl mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Islas Canarias. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od André Lavadinha

foto

2. června 2019 • 12:00

Doháníme resty z nedávné minulosti. V tomto případě se vydáme na španělský ostrov Gran Canaria, kde se uskutečnil druhý díl mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Islas Canarias. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Sedm vteřin od desítky nejrychlejších

foto

10. května 2019 • 17:30

Jen necelých sedm vteřin dělilo posádku týmu Racing 21 od deseti nejrychlejších posádek v klasifikaci evropského šampionátu v rámci 43. ročníku Rally Islas Canarias. Vojtěch Štajf s Veronikou Havelkovou, startující zde opět pod registrací Autoklubu ČR, obsadili na voze Škoda Fabia R5 v cíli jedenácté místo.

žádný příspěvek celý článek »

toplist