www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 19 - Rally Liepaja (ERCJ)

SOUHRN: Sedmnáctiletý Oliver Solberg ovládl soutěž ME v Lotyšsku

foto

26. května 2019 • 19:30

Senzačním výsledkem skončila třetí soutěž letošního mistrovství Evropy FIA ERC. Rally Liepaja díky desíti vyhraným zkouškám z celkových třinácti ovládl teprve sedmnáctiletý Oliver Solberg, syn někdejšího mistra světa Pettera Solberga. Soutěž absolvoval s Volskwagenem Polo GTI R5.

žádný příspěvek celý článek »

Erik Cais havaroval na testu před Lotyšskem, závod ale pojede

foto

22. května 2019 • 21:15

Erik Cais havaroval na dnešním testu před dalším závodem mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Liepaja. Posádka vyvázla ze zničeného vozu nezraněna a díky vzájemné úzké spolupráci mezi Orsák Rallysport a M-Sport Poland posádka odstartuje s náhradním vozem.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Liepaja

foto

16. května 2019 • 14:00

Již příští týden bude pokračovat mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Posádky se tentokráte vydají do Lotyšska, kde se v netradičním květnovém termínu uskuteční další ročník Rally Liepaja. Organizátoři zveřejnili velmi zajímavě obsazený seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Liepaja od Svena Kolluse

foto

16. června 2019 • 13:00

Mistrovství Evropy v automobilových soutěžích pokračovalo na konci května na rychlých šotolinových tratích v Lotyšsku při Rally Liepaja. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš: Náš progres mohl být ještě lepší

foto

31. května 2019 • 12:00

Krátce po zisku stříbrné pozice na Rallye Český Krumlov vyrazila posádka Filip Mareš – Jan Hloušek do lotyšského města Liepaja, kde se konal další podnik letošního Mistrovství Evropy v rally. V početné evropské konkurenci obsadila posádka ACCR Czech Rally teamu na velmi rychlých tratích šesté místo.

žádný příspěvek celý článek »

toplist