www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 19 - Rally Poland (ERCJ)

SOUHRN: Polská rally – Lukjaňuk se dočkal

foto

30. června 2019 • 22:00

Po nedávné Rally Liepaja se Mistrovství Evropy v rally přesunulo jen o pár set kilometrů jižněji, za polské hranice. Rajd Polski s tradičním centrem v Mikolajkách v oblasti Mazurských jezer nabídl podobně jako Lotyšsko svižné tratě, byť s trochu odlišným charakterem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Poland od Marka Pléhy

foto

11. července 2019 • 15:00

Mistrovství Evropy v automobilových soutěžích pokračovalo na konci června na rychlých šotolinových tratích v okolí Mazurských jezer při Rally Poland. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Cais v Polsku získával zpět sebedůvěru

foto

9. července 2019 • 11:00

Erik Cais a Jindřiška Žáková absolvovali v Polsku svoji třetí soutěž mistrovství Evropy juniorů. S Fordem Fiesta R2T týmu Orsáka Rallysport je opět čekala rychlá šotolina a obrovská konkurence ambiciózních mladíků z celého světa. Česká posádka si připsala body za šestou příčku a z kvarteta našich reprezentantů je na tom po polovině sezony v průběžné tabulce kategorie ERC3 Junior zatím nejlépe.

žádný příspěvek celý článek »

Mareš v Polsku čtvrtý absolutně a první v ERC1 Junior

foto

4. července 2019 • 13:00

Záludnou a velmi rychlou Rally Poland zajela skvěle posádka ACCR Czech Rally Teamu ve složení Filip Mareš – Jan Hloušek. Po vítězství v páteční kvalifikaci si už od úvodu soutěže drželi velmi dobrou třetí pozici, ze které je na pověstnou „bramboru“ odsunula až smolná časová ztráta ve druhé etapě. I přesto si Filip s Honzou dojeli pro překvapivé vítězství v kategorii ERC1 Junior.

žádný příspěvek celý článek »

toplist