www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 19 - Cyprus Rally

SOUHRN: Cyprus Rally vyhrál Al-Attiyah, Ingram upevnil vedení (UPDATE 23:00)

foto

29. září 2019 • 19:30

Předposlední zastávkou letošního mistrovství Evropy byl středomořský Kypr, který tradičně nabídl náročné šotolinové tratě v hornaté krajině. Pořadatelé navíc letos oprášili technické úseky známé z mistrovství světa deset let zpátky, přesto však letošní Cyprus Rally pověsti „trhacího“ závodu tak úplně nedostála. Její průběh byl klidný a očekávaných defektů do sportovní stránky zasáhlo jen minimum.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Cyprus Rally od Svena Kolluse

foto

27. října 2019 • 13:00

Doposud posledním odjetým závodem ME byla koncem září Cyprus Rally. Přestože se vrátila na pomalejší tratě známé z dob MS, cesty nakonec nebyly tak rozbité a většina aut přežila celou soutěž. Její průběh si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Erik Cais si dojel potřetí pro stříbro

foto

10. října 2019 • 10:00

Předposlední soutěž seriálu mistrovství Evropy se odehrávala na středomořském ostrově Kypr. Za krásného slunečného počasí se posádky potýkaly s rozbitou šotolinovou tratí plnou kamení. Česká posádka Erik Cais - Jindřiška Žáková dojela s Fordem Fiesta R2T týmu Orsák Rallysport stejně jako při obou předchozích startech v Římě a na Barumce druhá v kategorii ERC3.

žádný příspěvek celý článek »

toplist