www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 19 - Invelt Rally Pačejov (RSS)

Fotogalerie z Invelt Rally Pačejov od Dalibora Benycha

foto

3. srpna 2019 • 08:00

V okolí Pačejova a Horažďovic se uskutečnil další díl letošní rallysprint série, Invelt Rally Pačejov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Konečné výsledky Invelt Rally Pačejov

foto

26. července 2019 • 16:20

Domácí šampionát Rallysprint série i Poháru 2+ po delší přestávce konečně pokračuje svým třetím podnikem, kterým bude Invelt Rally Pačejov, která se opět uskuteční na tradičních rychlostních zkouškách v okolí Horažďovic. Průběh celé soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Invelt Rally Pačejov

foto

7. června 2019 • 11:00

Ve druhé polovině července se uskuteční jeden z tradičních českých rallysprintů, Invelt Rally Pačejov. Organizátoři při svém pravděpodobném loučení se sprintovou sérií připravili opět náročnou trať, jak ostatně můžete posoudit ze zveřejněných zvláštních ustanovení.

žádný příspěvek celý článek »

Lukáš Nekvapil stříbrný, stříbrný a zase stříbrný

foto

5. srpna 2019 • 10:00

V letošním ročníku rallysprintové série sbírá Lukáš Nekvapil samé dvojky. Na Kopné byl druhý, stejně jako ve Vyškově a při druhém závodě s Petrou Řihákovou dosáhl… No, schválně hádejte na jakou příčku?! Z Pačejova si Lukáš s Petrou přivezli opět stříbro.

žádný příspěvek celý článek »

Debnárová v Pačejově brala poháry, Balcar závodil po 17 letech

foto

5. srpna 2019 • 08:00

Další zastávkou letošního ročníku Autoklub Rallysprint série se ve dnech 26. – 27. července stal závod v okolí Horažďovic. Na Rally Pačejov nechyběl ani slušovický tým Minařík racing, který do bojů vyslal dvě dvojice. Slovenská dámská posádka ve složení Michaela Debnárová – Lucia Laurincová závodila s vozem Renault Clio R3.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Invelt Rally Pačejov od Iva Prieložného

foto

2. srpna 2019 • 08:00

V okolí Pačejova a Horažďovic se uskutečnil další díl letošní rallysprint série, Invelt Rally Pačejov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Jak Vlčák žitem kráčel

foto

1. srpna 2019 • 08:00

Přestože dosavadní vývoj prázdninového počasí dokázal řadě tuzemských rekreantů zkomplikovat plány, v týmu Hyundai Kowax Racing je od června pořádně horko. Vše začalo již krátce po hustopečské rally, kdy se členové týmu pustili do přípravy dvou „i-dvacítek“ na šotolinový Rajd Polski.

žádný příspěvek celý článek »

Invelt Rally Pačejov se hlásí o slovo

foto

8. června 2019 • 16:00

Jubilejní XXXX. Invelt Rally Pačejov se hlásí o slovo. A letos s bohatým doprovodným programem. Pačejovská rally se totiž pojede již po čtyřicáté! To dělá z této automobilové soutěže jednu z nejstarších v ČR. Významné jubileum se rozhodli pořadatelé z AMK Pačejov oslavit bohatým doprovodným programem. Vyjde publikace „Rally a Pačejov – Pačejov a rally“, která podrobně mapuje historii této soutěže.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist