www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 19 - Rallye Tatry

Rufa Sport na 46. RallyeTatry 2019 s tretím miestom

foto

15. května 2019 • 10:00

Posádka slovenského Rufa Sport Teamu, Poliaci Grzegorz Grzyb a Jakub Wróbel brali na 46. Rallye Tatry 2019 tretie miesto absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

Kamiro Racingu s Trněným sa (ne)darilo v Tatrách ako by chceli

foto

15. května 2019 • 09:00

Napriek faktu, že Karel Trněný a Václav Pritzl doviezli Ford Fiesta R5 vo farbách slovenského Kamiro Racing Teamu na cieľovú rampu 46. Rallye Tatry 2019, nebola to práve súťaž na ktorú budú v budúcnosti v dobrom spomínať.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Koči obhájil prvenstvo v Tatrách

foto

9. května 2019 • 07:45

Nech žije staronový vládca tatranskej rally! Posádka Škoda Slovakia Motorsport v zložení Martin Koči, Radovan Mozner na vozidle Škoda Fabia R5 s prehľadom vyhrala 46. ročník Rallye Tatry najstaršej automobilovej súťaže na Slovensku. Úradujúci majstri Slovenska obhájili minuloročné prvenstvo a spod Tatier si odviezli maximálny bodový zisk do domáceho šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

K favoritům v Tatrách se řadí Koči, Grzyb a Bisaha

foto

30. dubna 2019 • 20:40

Nejstarší automobilová soutěž na Slovensku, šestačtyřicátý ročník Rallye Tatry 2019 hlásí velmi kvalitní seznam přihlášených posádek. Pořadatelům z AOS klubu Poprad se přihlásil celkový počet 74 soutěžících z tří evropských států – Slovenska, České republiky a Polska. Fanoušky rallysportu čeká v termínu 3. – 5. května bezpochyby velký motoristický svátek roku pod Tatrami.

žádný příspěvek celý článek »

Tatry premiérově v kalendáři Zóny střední Evropy

foto

24. dubna 2019 • 10:00

Největší novinkou 46. ročníku Rallye Tatry je zařazení popradské soutěže premiérově pod hlavičkou Mezinárodní automobilové federace FIA do kalendáře seriálu Zóny střední Evropy (CEZ HA) mistrovství historických automobilů v rally 2019. Tento seriál po patnáct evropských států ze střední Evropy čítá v letošním roce celkem devět závodů, které se jedou v šesti zemích. Na území Slovenska se uskuteční dvě soutěže, vedle Tater se pojede ještě v říjnu v Košicích.

žádný příspěvek celý článek »

Tatransko-Valašský pohár brzy pozná třetího vítěze

foto

24. dubna 2019 • 09:00

Před třemi lety vznikla na společném setkání pořadatelů Valašské rally a Rallye Tatry myšlenka uspořádat společný projekt pro československé posádky na obou jmenovaných soutěžích. Narodil se Tatransko-Valašský pohár (TVP) a premiérový ročník se uskutečnil v roce 2017.

žádný příspěvek celý článek »

Pod Tatry se sjedou opět auta s elektrickým a hybridním pohonem

foto

25. března 2019 • 15:40

Mezi aktuální trendy ve světě automobilismu patří v posledních letech zkoumání možností alternativních pohonů, které by mohly v budoucnu nahradit spalovací motory. Pořadatelé tatranské rally z AOS Klub Poprad drží s tímto proudem krok a v loňském roce v rámci klasické rally uspořádali premiérově GREEN RALLYE TATRY pro vozidla a hybridní auta s kombinovaným spalovacím a elektrickým pohonem.

žádný příspěvek celý článek »

Bisaha s Těšinským ambasádormi Rallye Tatry 2019

foto

23. března 2019 • 23:40

Do novej sezóny MSR rely 2019, ktorá koncom marca štartuje spoločnou súťažou s českým šampionátom vo Valašskom Meziříčí, vyrazí v spolupráci KM Racing aj posádka Ondrej Bisaha a Petr Těšinský, štartujúca po hlavičkou ACČR Czech Rally Teamu. Ešte predtým sa však táto populárna posádka stala oficiálnym ambasádorom 46.ročníka Rallye Tatry 2019.

žádný příspěvek celý článek »

Pojede se premiérový ročník Rallye Tatry Legend

foto

22. března 2019 • 09:30

V rámci letošního konání nejstarší slovenské soutěže se uskuteční 1. ročník RALLYE TATRY LEGEND (3. – 5. května 2019). Jedná se o rally pravidelnosti historických automobilů a účastníci se objeví během prvního květnového víkendu na všech rychlostních zkouškách tatranské rally včetně atraktivního městského okruhu v Popradu. V následující tiskové zprávě přinášíme základní informace.

žádný příspěvek celý článek »

toplist