www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 20 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR) - ZRUŠENO

50 let příběhů jde do prodeje

foto

11. listopadu 2020 • 14:00

Organizátoři Barum Czech Rally Zlín měli sice v srpnu pauzu, avšak nedá se říct, že by nějak zaháleli. Kromě prací na nadcházejícím ročníku stále populárnější rally se pustili také do tvorby knihy k jejímu nadcházejícímu jubileu. Jak již název napovídá, jedná se o sumář uplynulých 50 let zlínské soutěže. Kniha měla mít původně svou premiéru v létě při padesátém ročníku, avšak po jeho odvolání nakonec posunuli premiéru na letošní vánoce. Oficiálně bude uvedena do prodeje 1. prosince 2020.

žádný příspěvek celý článek »

Jubilejní 50. ročník barumky je odložen

foto

1. července 2020 • 12:10

Milí přátelé, fanoušci motosportu, Barum Czech Rally Zlín měla mít s rokem 2020 spojeno své významné jubileum – už je půl století, kdy se uskutečnil její první ročník. Toto výročí jsme původně chtěli oslavit výjimečným programem a prodlouženou tratí, aby se jubilejní padesátý ročník stal zkrátka nezapomenutelný.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka potřebuje vaši pomoc - oznámení ředitele

foto

29. června 2020 • 12:40

Dne 1. 7. 2020 v 11:30 bude na tiskové konferenci sděleno, zda se jubilejní 50. ročník Barum Czech Rally Zlín uskuteční letos anebo bude odložen na příští rok. Snažíme se zajistit, aby konference mohla být přenášena také živě na sociální sítě pro širokou veřejnost.

žádný příspěvek celý článek »

Miloslav Regner: Přípravy jubilejní Barum Czech Rally Zlín pokračují

foto

16. dubna 2020 • 10:30

Jen pár týdnů stačilo k tomu, aby se z virové nákazy v jednom čínském městě stala celosvětová pandemie. Koronavirus zasáhl většinu zemí a jednotlivé vlády zavádějí různá opatření, aby se jeho šíření podařilo co možná nejvíce zpomalit. Česká republika není výjimkou – zavedené restrikce pomáhají pandemii naštěstí brzdit, daní za to ovšem je takřka kompletní zastavení veškerých činností v mnoha odvětvích.

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally Zlín v plánovaný den D

foto

2. září 2020 • 18:00

Pořadatelé 50. ročníku Barum Czech Rally Zlín oznámili první červencový den na tiskové konferenci oficiálně odložení jubilejního ročníku na příští rok 2021. Jednalo se o velmi těžké rozhodnutí, neboť byla až do poslední chvíle snaha tradiční soutěž zařazenou do seriálu Mistrovství Evropy v rally (ERC) v letošním roce uspořádat.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka slaví hattrick v prestižní anketě Zlatý volant

foto

12. února 2020 • 13:00

Již potřetí v řadě získala populární automobilová soutěž Barum Czech Rally Zlín prvenství v prestižní motoristické anketě Zlatý volant v kategorii Motoristická událost roku. O čistém hattricku pro zlínské pořadatele rozhodli v hlasování fanoušci motoristického sportu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist