www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 20 - eSport Rallye Český Krumlov

Premiérovou eSport Rallye Český Krumlov vyhrál Dennis Zeťák

foto

3. června 2020 • 14:00

SONAX Mezinárodní mistrovství České republiky v Online Rally má za sebou úspěšnou premiéru. Historicky první soutěží v oficiálním virtuálním šampionátu Autoklubu ČR se stala eSport Rallye Český Krumlov, o jejíž organizaci se postarali pořadatelé stejnojmenné rally, která v reálu musela být kvůli koronavirové epidemii pro letošní rok zrušena. Ovšem i digitální podoba krumlovské rally nakonec nabídla zajímavé atrakce a sportovní výkony.

žádný příspěvek celý článek »

Šampionát ve virtuální rallye startuje v Českém Krumlově

foto

22. května 2020 • 03:00

Premiérový ročník eSport Rallye Český Krumlov odpočítává hodiny do startu. Program virtuální soutěže, do které se přihlásilo celkem 375 jezdců z 12 zemí světa, začal ve hře Richard Burns Rally čtvrtečním shakedownem.

žádný příspěvek celý článek »

Pilotní sezona SONAX MMČR v Online Rally startuje!

foto

15. května 2020 • 18:00

Aktuální koronavirová krize sice na nějaký čas ochromila řadu sportovních disciplín, ty motoristické nevyjímaje, avšak na druhou stranu pomohla akcelerovat nástup nových alternativ v oblasti virtuální reality. Autoklub České republiky po loňské první vlaštovce v podobě okruhového seriálu nyní v oblasti esportu vstupuje také do rally.

žádný příspěvek celý článek »

eSport Rallye Český Krumlov úvodním podnikem virtuálního šampionátu

foto

14. května 2020 • 21:30

Ve druhé polovině května bude pozornost fanoušků automobilových soutěží tradičně upřena na tratě českokrumlovské rallye. Letos poprvé však pouze virtuálně. Ve dnech 22. až 27. května se v závodní hře Richard Burns Rally uskuteční premiérový ročník eSport Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

toplist