www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 20 - Mogul Test Rally Sosnová

Mogul Test Rally ovládl junior Petr Semerád

foto

21. června 2020 • 17:00

Sezona automobilových soutěží v rally obvykle začíná už v březnu některou ze známých soutěží, ale letošní sezona byla, a stále je, silně poznamenána opatřeními, které byly zavedeny v souvislosti s výskytem nového koronaviru.

žádný příspěvek celý článek »

Sosnová vyhnala Vlčáka z nory

foto

24. června 2020 • 12:00

Dlouhých deset měsíců si musel 'Vlčák' počkat, než bude moci opustit svoji noru a vrátit se k souboji se stopkami. Původně počítal s maximálně půlročním závodnickým půstem, jenže stromy ani epidemie si nevybírají. Kumulace obou faktorů, tedy nutné rekonvalescence po havárii na Barumce a 'vypnutí' sportovního dění v důsledku koronavirové epidemie, měly za následek, že všechna letošní Martinova svezení dosud proběhla výhradně v Kopřivnici na testovacím Traiva Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Pecha před Rallye Bohemia vyškolil závod v Sosnové

foto

24. června 2020 • 08:00

Tento pátek a hlavně v sobotu se konal v Sosnové u České Lípy první závod letošní soutěžácké sezóny. Zde se sešla téměř kompletní česká rallyová špička, aby po velice dlouhé nepředvídatelné přestávce poměřila své síly. Před nadcházejícím startem letošní Rallye Bohemia zde posádky a jejich teamy představily své závodní vozy a zároveň vyzkoušely, zda tato pauza se něčím nepodepsala na technice nebo jejich jezdeckém umění.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbrný vstup do nové sezóny

foto

22. června 2020 • 08:00

Posádka Racing 21 Klokočka Volkswagen týmu Vojtěch Štajf a František Rajnoha dojeli s vozem Polo GTI R5 na celkově druhém místě soutěže Mogul Test Rally na Autodromu v Sosnové. Tento volný podnik byl první akcí roku 2020 v automobilových soutěžích, kde se po uvolnění epidemiologických opatření opět rozezněly zvuky závodních motorů.

žádný příspěvek celý článek »

Pech odstartuje sezónu 2020 v Sosnové

foto

18. června 2020 • 17:10

Dlouhá nejen motoristická přestávka, která nám všem přeorganizovala život, se snad již blíží ke svému konci. Postupným uvolňováním pravidel dostali pořadatelé v Sosnové povolení uspořádat 20. června první rallye letošní sezóny. Závod se pojede jako volný podnik a bude rozložen do dvou dní. Zde se poprvé představí s Fordem Focus RS WRC posádka EuroOil teamu Václav Pech jun – Petr Uhel, jejichž premiéra je dlouho očekávaná fanoušky i širokou motoristickou veřejností.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Test Rally v Sosnové představil seznam přihlášených

foto

18. června 2020 • 11:00

Organizátoři Mogul Test Rally dnes představili seznam přihlášených posádek na jednu z prvních akcí doby pokoronavirové. Do Sosnové dorazí špičkové české posádky, převážně s vozy 4WD. Budou mít jednu z prvních příležitostí k prezentaci a k závodění o vteřiny na celkem 30 kilometrech rychlostních zkoušek v areálu autodromu v Sosnové.

žádný příspěvek celý článek »

Na Mogul Test Rally se plní seznam přihlášených

foto

11. června 2020 • 09:00

Ve dnech 19. a 20. června se na Autodromu v Sosnové u České Lípy odehraje jedna z prvních motoristických akcí v době „po koronavirové“. Automobiloví závodníci rally zde budou moci vyzkoušet své závodní automobily a porovnat si dosahované časy s konkurencí. To vše za přítomnosti televizních kamer.

žádný příspěvek celý článek »

toplist