www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 20 - Setkání mistrů

Global Assistance Setkání mistrů - motorsport žije

foto

20. prosince 2020 • 20:00

Je malým zázrakem, že v epidemiologicky nepříznivé době, kdy se uzavírají nejrůznější sportoviště, omezují služby a pohyb obyvatel, se podařilo uskutečnit tradiční a již devatenáctý ročník Global Assistance Setkání mistrů. Na Autodrom do Sosnové zavítali závodníci z rally, autokrosu a rallycrossu.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů s účastí mistrů volantu

foto

18. prosince 2020 • 11:00

Již devatenáctý ročník Global Assistance Setkání mistrů se v sobotu 19. Prosince 2020 uskuteční v Sosnové u České Lípy na populárním autodromu. Letošní ročník bude bohužel poznamenán neúčastí diváků, kteří nebudou mít umožněn vstup kvůli aktuálním hygienickým opatřením, které nařizuje vláda ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Motor-Sport Team smeruje na Setkání mistrů do Sosnovej

foto

18. prosince 2020 • 08:00

Slovenský Rufa Motor-Sport Team sa po zisku piateho titulu absolútneho majstra Slovenska v rally predstaví počas nadchádzajúceho víkendu na Setkání mistrů v Sosnovej.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů 2020 se uskuteční

foto

14. prosince 2020 • 10:00

Pořadatelé z Autodromu v Sosnové v posledních dnech velmi intenzivně pracovali na tom, aby tradice Setkání mistrů volantu pokračovala i v této sezoně. Probíhala jednání s Národní sportovní agenturou a na Ministerstvu zdravotnictví. Dnes padlo rozhodnutí, že se akce může uskutečnit.

žádný příspěvek celý článek »

toplist