www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 21 - Arctic Rally Finland

SOUHRN: Ott Tänak suverénně opanoval Arctic Rally Finland

foto

28. února 2021 • 16:00

Estonský jezdec Ott Tänak suverénně zvítězil ve druhém dílu mistrovství světa v automobilových soutěžích, Arctic Rally Finland. Soutěž, která v kalendáři mistrovství světa nahradila původně plánovanou Rally Sweden, opanoval stylem start cíl.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Arctic Rally Finland

foto

15. února 2021 • 14:00

Organizátoři Arctic Rally Finland, druhého podniku MS v rally, který nahradil původně plánovanou Rally Sweden, zveřejnili seznam přihlášených posádek. Ten čítá 56 posádek a premiérově v letošním ročníku se představí i česká posádka v podobě dvojice Martin Prokop-Viktor Chytka.

žádný příspěvek celý článek »

Novou soutěží v kalendáři MS se stává Arctic Rally Finland

foto

14. ledna 2021 • 12:15

Okamžitě po oznámení definitivního zrušení letošní Rally Sweden se promotér MS rozhodl zabojovat o náhradní podnik, aby měl alespoň jeden závod na sněhu. Tato snaha nakonec dopadla na úrodnou půdu, na konci února se v oblasti Rovaniemi uskuteční Arctic Rally Finland.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Arctic Rally Finland od André Lavadinha

foto

26. března 2021 • 10:00

Těsně před startem Kowax Valašské Rally ValMez si ještě jednou připomeneme doposud poslední odjetý podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích, za ideálních zimních podmínek odjeté Arctic Rally Finland, a to prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Arktická rallye: Fin Rovanperä s Toyotou Yaris WRC vybojoval vedení

foto

3. března 2021 • 18:00

Kalle Rovanperä za volantem Toyoty Yaris WRC se díky druhému místu na Arktické rallye ve svém domovském Finsku stal historicky nejmladším jezdcem ve vedení světového rallyového šampionátu FIA. Potvrdil to i nejrychlejším časem ve speciálně bodované Power Stage na závěr závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Arktická rallye ve Finsku: Toyota Gazoo Racing míří bojovat na sníh

foto

24. února 2021 • 11:00

Po prakticky dokonalém zahájení sezóny 2021 minulý měsíc na Rallye Monte Carlo bude tým Toyota Gazoo Racing WRT usilovat o další pěkný výsledek na Arktické rallye ve Finsku. Zcela nový podnik v soutěžním kalendáři světového rallyového šampionátu FIA je v rámci letošní sezóny jediným čistě zimním kolem, které se pořádá namísto zrušené Švédské rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Jari Huttunen se připojí k týmu Hyundai Motorsport ve WRC2

foto

15. února 2021 • 12:00

Jari Huttunen, držitel mistrovského titulu WRC 3, se stal novou posilou stáje Hyundai Motorsport pro sezónu 2021 v seriálu WRC 2, kde se objeví po boku další Seveřanů Olivera Solberga a Ole Christiana Veibyho.

žádný příspěvek celý článek »

toplist