www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 21 - Croatia Rally

SOUHRN: Croatia Rally vyhrál Sébastien Ogier, navíc si uřízl ostudu

foto

25. dubna 2021 • 20:00

Po nervydrásajícím souboji s Elfynem Evansem a Thierry Neuvillem vyhrál třetí díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích úřadující šampion Sébastien Ogier. Navíc si však uřízl velkou ostudu kvůli chování po civilní nehodě na přejezdu.

příspěvků: 2 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Croatia

foto

8. dubna 2021 • 15:00

Celkem 68 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na třetí díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, který se uskuteční premiérově již za dva týdny v Chorvatsku. Dvanáct vozů jsou speciály nejvyšší kategorie WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněny zvláštní ustanovení na Rally Croatia

foto

25. února 2021 • 10:00

Organizátoři nejpřekvapivějšího podniku v letošním kalendáři mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Croatia, která by se měla jet na rychlostních zkouškách v okolí hlavního chorvatského města Záhřebu, v těchto dnech zveřejnili zvláštní ustanovení a odhalili trať unikátního ročníku.

žádný příspěvek celý článek »

Kalendář JWRC 2021 bude mít pět závodů a dvě možnosti výhry

foto

1. února 2021 • 11:00

V těchto dnech byl oznámen kalendář juniorského světového šampionátu v automobilových soutěžích. Oproti plánům na předchozí sezónu nepřináší žádné změny, opět bude mít pět závodů a pojede se s jednotnými vozy Ford Fiesta Rally4.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Croatia Rally od André Lavadinha

foto

6. května 2021 • 10:00

Po dvouměsíční pauze pokračovalo mistrovství světa v automobilových soutěžích, když se posádky premiérově v historii vydali na asfaltové rychlostní zkoušky při Croatia Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Croatia Rally od Toma Buyse

foto

2. května 2021 • 15:00

Po dvouměsíční pauze pokračovalo mistrovství světa v automobilových soutěžích, když se posádky premiérově v historii vydali na asfaltové rychlostní zkoušky při Croatia Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Neuvěřitelný závěr Croatia přinesl první a druhé místo pro tým Toyoty

foto

28. dubna 2021 • 10:00

V nervy drásajícím závěru historicky první chorvatské rallye zařazené do světového rallyového šampionátu FIA dokázal tým Toyota Gazoo Racing WRT opět vybojovat první dvě místa v celkovém pořadí. V klíčovém souboji v posledním měřeném úseku, kde nebylo rozhodnuto až do posledních metrů závodu, si pro vítězství dojeli Sébastien Ogier a Julien Ingrassia, kteří o pouhých 6 desetin sekundy porazili týmové kolegy Elfyna Evanse a Scotta Martina v jednom z nejtěsnějších dojezdů v historii WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Yaris WRC se chystá na premiéru v Chorvatsku

foto

21. dubna 2021 • 15:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT se připravuje na třetí kolo letošního světového rallyového šampionátu FIA, kterým je od 22. do 25. dubna Chorvatská rallye. Po Arktické rallye ve Finsku se bude jednat o další zbrusu nový podnik v soutěžním kalendáři WRC a zároveň by mělo jít o první rallyový závod od sezóny 2019 pořádaný čistě na asfaltu, tedy bez zimních podmínek panujících na akcích jako Rallye Monte Carlo.

žádný příspěvek celý článek »

toplist