www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 21 - Rally Serras de Fafe e Felgueiras

SOUHRN: Rally Serras de Fafe e Felgueiras vyhrál Andreas Mikkelsen

foto

6. října 2021 • 18:00

Pouhé dva týdny po závodech na Azorských ostrovech pokračuje mistrovství Evropy opětovně v Portugalsku a to na Rally Serras de Fafe e Felgueiras. Soutěž, která se jela v rámci ME premiérově v loňské covidové sezóně, se vrací na tradiční šotolinový povrch. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Serras de Fafe e Felgueiras

foto

23. září 2021 • 19:00

Jen dva týdny po Azorských ostrovech bude mistrovství Evropy pokračovat na šotolinových tratích v Portugalsku, kde se uskuteční z jara odložená Rally Serras de Fafe e Felgueiras. Po loňském vydařeném asfaltovém experimentu se pořadatelé vrací na šotolinový povrch. Startovní pole bude zhruba obdobné tomu, co bylo na Azorech, jen ostrovany nahradí piloti z kontinentálního Portugalska.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Serras de Fafe e Felgueiras od Svena Kolluse

foto

14. ledna 2022 • 18:00

Pokračujeme v dohánění restů s fotogaleriemi. Tentokráte se podíváme do Portugalska na šestý díl loňského mistrovství Evropy, kterým byla Rally Serras de Fafe e Felgueiras. I tentokrát si soutěž připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Portugalská mise Erika Caise

foto

6. října 2021 • 14:00

Po sérii asfaltových soutěží čekaly na posádku Yacco ACCR týmu Erik Cais – Jindřiška Žáková v rámci seriálu ERC v rychlém sledu dvě šotolinové rally na západní výspě Evropy. Tou první byla Rally Azores uprostřed Atlantiku a druhou portugalská Rally Serras de Fafe.

žádný příspěvek celý článek »

toplist