www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 21 - Rally di Roma Capitale (ERCJ)

SOUHRN: Vítězem Rally di Roma Capitale se stal Giandomenico Basso

foto

31. července 2021 • 20:00

Italští jezdci opanovali letošní ročník Rally di Roma Capitale, třetího podniku mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Vítězem se stal Giandomenico Basso, který sváděl po celý víkend vteřinkové souboje s Andreou Crugnolou. Třetí dojel maďarský jezdec Norbert Herczig.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally di Roma Capitale

foto

16. července 2021 • 21:00

Dnes byl konečně zveřejněn schválený seznam přihlášených posádek na třetí díl letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally di Roma Capitale, při kterém se posádky poprvé v letošní sezóně představí na asfaltovém povrchu. Na startu uvidíme i tři české posádky, přestože jich dle původních plánů mělo být mnohem víc.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally di Roma Capitale od Svena Kolluse

foto

13. prosince 2021 • 15:00

Pokračujeme v dohánění restů s fotogaleriemi. Tentokráte se podíváme do Itálie na třetí díl letošního mistrovství Evropy, kterým byla tradiční Rally di Roma Capitale. I tentokrát si soutěž připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Caisovo velké římské finále

foto

3. srpna 2021 • 12:00

Posádka Yacco ACCR týmu Erik Cais – Jindřiška Žáková se s vozem Ford Fiesta Rally2 týmu Orsák Rallysport probojovala do první desítky i na třetí soutěži mistrovství Evropy ERC v Itálii. Po problémech s diferenciálem během první etapy situace příliš nadějně nevypadala a česká posádka startovala do dalšího dne až z hloubi první dvacítky.

žádný příspěvek celý článek »

Křest italským ohněm pro Dominika Stříteského

foto

30. července 2021 • 10:00

Bezprecedentních téměř padesát vozů nejvyšší kategorie Mistrovství Evropy, záplava mimořádně silných domácích jezdců a první krok Dominika Střítestkého do Mistrovství Evropy, to byla pro náš tým letošní Rallydi Roma Capitale. Pátý start Dominika ve voze R5 v tak silné konkurenci měl jeden hlavní cíl – nasbírat zkušenosti a poučit se do budoucnosti jak pro jezdce, tak pro tým.

žádný příspěvek celý článek »

toplist