www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 21 - Rallye Český Krumlov (MČR)

SOUHRN: Pech si z Krumlova odváží prvenství a republikový bronz

foto

14. listopadu 2021 • 13:40

Poslední rychlostní zkouška letošní 48. Rallye Český Krumlov definitivně potvrdila vítězství posádky Václav Pech - Petr Uhel na Fordu Focus WRC. Ve shodném čase dorazili do cíle testu absolutně druzí Jan Kopecký s Janem Hlouškem na Škodě Fabia Rally2 Evo.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Český Krumlov

foto

2. listopadu 2021 • 18:00

V netradičním listopadovém termínu se uskuteční poslední díl letošního Sonax Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rallye Český Krumlov. Organizátoři soutěže, která se pojede v neobvyklém formátu od pátku až do neděle, zveřejnili seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov - Oslava 50. výročí v listopadu

foto

17. června 2021 • 16:10

Od roku 1971 se českokrumlovská rallye jezdila v několika různých termínech, téměř celou dobu je však pro jihočeskou soutěž typická rozkvetlá krajina a proměnlivé počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Chceme rallye s diváky! Krumlov bude podzimní

foto

25. března 2021 • 19:30

Přesně 50 let uplyne v letošním roce od založení Rallye Český Krumlov. Jubileum tradiční jihočeské automobilové soutěže bychom za běžné situace slavili nejen na tratích rychlostních zkoušek, ale hlavně v magických kulisách pod hradbami zámku. Jenže...

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup zakončil sezónu v Krumlově

foto

19. listopadu 2021 • 10:00

Závěrečným podnikem Mistrovství ČR v automobilových rallye skončilo také páté pokračování Peugeot Rally Cupu. Poslední body se přidělovaly netradičně na Rallye Český Krumlov, která byla z původního květnového termínu přesunuta na listopad. Podzimní počasí připravilo pro startující posádky mnoho záludností a jihočeská soutěž měla tak úplně jiný charakter než obvykle.

žádný příspěvek celý článek »

Posádky Samohýl Škoda Teamu v Krumlově pod stupni vítězů

foto

17. listopadu 2021 • 09:00

Závěr českého šampionátu v rally obstarala Rallye Český Krumlov, která byla přesunuta z původního květnového termínu na polovinu listopadu. Miroslav Jakeš s Petrem Machů vybojovali na jihu Čech 4. místo absolutně, o příčku níže byli klasifikováni Adam Březík s Ondřejem Krajčou. Obě posádky startovaly s vozy Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Nedělní ráno rozhodlo

foto

17. listopadu 2021 • 08:00

Posádka Jan Kopecký – Jan Hloušek s vozem Škoda Fabia Rally2 evo obsadila po nervy drásajícím souboji o vítězství na Rallye Český Krumlov druhé místo. Nic to ale nemění na zisku mistrovského titulu, který měla posádka Agrotec Škoda Rally Teamu jistý již po Barum Rally.

žádný příspěvek celý článek »

48. Rallye Český Krumlov připravena ke startu

foto

10. listopadu 2021 • 17:00

Před padesáti lety to začalo. A tradice stále pokračuje! Rallye Český Krumlov odstartuje už tento pátek a naprosto netradičně uzavře s diváky podél tratí rychlostních zkoušek sezonu mistrovských automobilových soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovští chystají oslavy 50. výročí soutěže

foto

31. října 2021 • 13:00

Letošní sezona mistrovských automobilových soutěží míří do finiše. Tečku za seriálem dvoudenních podniků udělá za dva týdny Rallye Český Krumlov. Uzávěrka přihlášek je už tuto neděli.

žádný příspěvek celý článek »

Sezona vyvrcholí při Rallye Český Krumlov

foto

6. října 2021 • 08:30

Přípravy odloženého 48. ročníku českokrumlovské rallye jsou v plném proudu. Jihočeská soutěž se pojede přesně za šest týdnů, z důvodu jarních koronavirových omezení v netradičním podzimním termínu 12. až 14. listopadu jako závěrečný podnik tuzemské mistrovské sezony.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov Revival od Dalibora Benycha

foto

27. května 2021 • 10:00

Uplynulý pátek a v sobotu (v původním termínu Rallye Český Krumlov) se odjela 1. Rallye Český Krumlov Revival 2021, které se zúčastnilo více než dvacet posádek. Úvodní podnik se odjel rovných 50 let od založení českokrumlovské soutěže. Nešlo o klasickou rally historiků, ale o dvoudenní rallye pravidelnosti podle pravidel Mezinárodní automobilové federace (FIA).

žádný příspěvek celý článek »

Centrum jihočeské rallye letos na letišti

foto

10. března 2021 • 12:00

Koronavirové dění výrazně ovlivňuje přípravy odloženého 48. ročníku Rallye Český Krumlov, který by se měl uskutečnit ve dnech 21. a 22. května 2021. Organizátoři se musí oproti minulým letům kvůli pandemii potýkat s novými problémy, před nedávnem se jim však podařilo vyřešit klíčovou otázku týkající se umístění centra soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov vyhlíží květnový termín

foto

5. února 2021 • 19:00

Už druhým rokem musí pořadatelé tuzemských automobilových soutěží řešit komplikace spojené s protiepidemickými opatřeními. Stejně jsou na tom organizátoři Rallye Český Krumlov, kteří připravený 48. ročník odložili vloni na jaře přesně o dvanáct měsíců.

žádný příspěvek celý článek »

toplist