www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 21 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

Jan Kopecký prodloužil na Barumce vítěznou sérii a získal domácí titul

foto

1. září 2021 • 11:00

Jan Kopecký s Janem Hlouškem v barvách Agrotec Škoda Rally Teamu vyhráli jubilejní 50. ročník slavné Barum Czech Rally Zlín. Tentokrát mu ale k triumfu pomohl nejen jeho skvělý výkon a dokonale fungující vůz Škoda Fabia Rally2 evo, ale i štěstí v samotném závěru.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem neměli na Barumce kliku

foto

1. září 2021 • 09:00

50. ročník Barum Rallye nedopadl pro EuroOil team podle jejich očekávání. Slibně rozjetý závod zastavila před koncem porucha motoru. Václav Pech jun. s Petrem Uhlem vstoupili do 50. Barum Rallye skvělými časy a sváděli vyrovnaný souboj o stupně vítězů v rámci MČR. Několik rychlostních zkoušek byli dokonce nejrychlejší posádkou celé Barumky.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Motor-Sport so Semerádom úspešne v cieli FIA ERC Barum Rally

foto

1. září 2021 • 08:00

Posádka Petr Semerád – Danny Persein, reprezentujúca slovenský Rufa Motor-Sport Team odviedla počas 50. Barum Czech Rally Zlín 2021 perfektný výkon. Štvrté miesto absolútneho poradia v rámci čekých rally majstrovstiev, ale aj jedenásta priečka absolútneho poradia v rámci seriálu FIA European Rally Championship je výsledkom výbornej prípravy vozidla Škoda Fabia Rally2, ale aj príkladnej spolupráce samotnej posádky.

žádný příspěvek celý článek »

Yacco ACCR Team k Barum rally

foto

30. srpna 2021 • 14:35

Tisková informace týmu Yacco ACCR tentokrát zahrnuje jen krátké vyjádření Erika Caise k Barum rally a především poděkování fanouškům za podporu.

žádný příspěvek celý článek »

Sestry časoměřičky pomáhaly už na první barumce. V září oslaví 90 let

foto

27. srpna 2021 • 08:00

Vzpomínek mají na rozdávání, však toho taky společně tolik zažily. Dagmar Opálková a Marie Morávková jsou sestry-dvojčata, které pamatují nejstarší ročníky Barum rally opravdu hodně zblízka. Už na historicky první barumce v roce 1971 totiž společně měřily soutěžním posádkám čas. V září obě paní oslaví kulaté 90. narozeniny.

žádný příspěvek celý článek »

Na barumce Kresta a Enge!

foto

26. srpna 2021 • 12:00

Padesátý ročník Barum rally přináší všem fanouškům automobilových soutěží tři velká překvapení. Na jubilejní barumce se ukážou legendární automobiloví závodníci Roman Kresta a Tomáš Enge. A s prezidentem Autoklubu ČR Janem Šťovíčkem na místě navigátora se na trati představí také Mohammed ben Sulayem, významná postava světového motorismu.

žádný příspěvek celý článek »

ADAC Opel e-Rally Cup na barumce

foto

24. srpna 2021 • 08:00

Na Barum Czech Rally Zlín čeká účastníky ADAC Opel e-Rally Cupu ve dnech 27. až 29. srpna vrchol letošní sezony. Zvláštností premiérové sezony ADAC Opel e-Rally Cupu je už samotný fakt, že se první elektrický pohár v rallye pojede v rámci mistrovství Evropy FIA v rallye, a tedy před velkou diváckou kulisou.

žádný příspěvek celý článek »

V jubilejním roce barumky slaví i její generální partner

foto

23. srpna 2021 • 11:00

Jedna z nejstarších soutěží v rally na evropském kontinentu ponese i při jubilejním padesátém ročníku v názvu společnost Continental Barum s.r.o. Ta je generálním partnerem přehlídky rychlých vozů na východě Moravy od samého začátku, tedy od roku 1971.

žádný příspěvek celý článek »

Statistika podle seznamu přihlášených posádek

foto

22. srpna 2021 • 19:00

V minulých dnech byl zveřejněn oficiální seznam přihlášených posádek na jubilejní 50. ročník Barum Czech Rally Zlín 2021. Jako tradičně je startovní listina velmi početná, pořadatelům z Auto klubu Barum Zlín v AČR se přihlásilo celkem 146 posádek z 24 zemí, z uvedeného počtu je 51 zahraničních.

žádný příspěvek celý článek »

Samohýl Škoda Team zve na autogramiádu

foto

22. srpna 2021 • 17:00

Blížící se 50. Barum rally doplní celá řada doprovodných akcí a s jednou takovou přichází i domácí Samohýl Škoda Team. Na úterý 24. srpna v 17.00 chystá ve svém sídle na třídě Tomáše Bati ve Zlíně setkání a autogramiádu svých posádek s motoristickými fanoušky a nadšenci rally.

žádný příspěvek celý článek »

Ambasadoři Cais s Žákovou se připravují na barumku

foto

22. srpna 2021 • 11:00

V letošní sezoně plní posádka Erik Cais, Jindřiška Žáková roli ambasadorů Barum Czech Rally Zlín. Erik s Jindřiškou se účastní pod hlavičkou týmu Yacco ACCR Rally Team kompletního seriálu Mistrovství Evropy v rally, kde propagují nejen domácí Barum rally, tak i celou Českou republiku. V současné době se tým už naplno věnuje přípravám na jubilejní 50. ročník zlínské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Bugatky opět zaburácí městem

foto

20. srpna 2021 • 15:00

Srdce milovníků nádherných automobilových veteránů po roční odmlce opět zaplesá. Už neodmyslitelně patří k Barum Czech Rally Zlín tradiční akce pod názvem Grand Prix Bugatti Zlín. Fanoušci motorismu uvidí na trati městského okruhu a na výstavě před zlínským zámkem v parku Svobody nádherné historické závodní automobily z dvacátých a třicátých let včetně oblíbených bugatek.

žádný příspěvek celý článek »

K favoritům se řadí Kopecký, Lukjaňuk a Mikkelsen

foto

20. srpna 2021 • 09:00

Do jubilejního 50. ročníku Barum Czech Rally Zlín se přihlásilo celkem 146 posádek z 24 států. Do Zlína dorazí pětice nejlepších jezdců z aktuálního pořadí mistrovství Evropy. Ta změří síly s téměř kompletní špičkou českého šampionátu. Počet 36 vozů kategorie Rally2 (R5) na seznamu přihlášených budí parádní podívanou pro fanoušky rallysportu podél tratě rychlostních zkoušek, hodně nabitá bude i kategorie dvoukolek s řadou zahraničních posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Vyhlášena opět populární fotosoutěž!

foto

16. srpna 2021 • 15:00

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti 50. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2021 opět tradiční fotosoutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Opatření pro diváky a účastníky rally

foto

14. srpna 2021 • 02:00

Jubilejní 50. ročník Barum Czech Rally Zlín proběhne v termínu 27. – 29. srpna 2021 ve Zlíně a okolí i s fanoušky rallysportu, ale s určitými omezeními podle aktuálních hygienicko-protiepidemických opatření vydaných ministerstvem zdravotnictví České republiky a krajskou hygienickou stanicí ve Zlíně.

žádný příspěvek celý článek »

toplist