www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 21 - Historic Vltava Rallye

Historickou 'Vltavu' ovládl 'Zippo'

foto

9. května 2021 • 10:50

29. Historic Vltava Rallye dojela do svého cíle, drtivým finišem si prvenství v ní vybojovala italská dvojice Andrea 'Zippo' Zivian - Denis Piceno s vozem Audi Quattro.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Historic Vltava Rallye od Lukáše Urbaníka

foto

17. května 2021 • 16:00

V netradičním květnovém víkendu se v okolí Klatov neuskutečnila jen Šumava, ale také Historic Vltava Rallye. Přestože se kvůli covidovým problémům s cestováním a termínovou kolizí s Targa Florio sešla méně početná konkurence ze zahraničí, i tak bylo nač koukat. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Evropské body i pódium v domácím šampionátu historiků

foto

11. května 2021 • 11:00

Premiérový start týmu Racing21 v rámci 29. Historic Vltava Rallye zakončila posádka Vojtěch Štajf – Vladimír Zelinka na voze Opel Kadett C GT/E pátým místem absolutního pořadí a tím také pódiovým umístěním v několika hodnoceních šampionátů, kategorie i třídy.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéra v evropském šampionátu historických vozů

foto

6. května 2021 • 08:30

Soutěžní tým Racing21 zažije o nadcházejícím víkendu svůj premiérový start v rámci FIA European Historic Rally Championship. Posádka Vojtěch Štajf – Vladimír Zelinka na voze Opel Kadett C GT/E odstartuje na 29. ročníku Historic Vltava Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

toplist