www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 22 - Rally Sweden

SOUHRN: Kalle Rovanperä vyhrál Rally Sweden

foto

27. února 2022 • 21:00

Finský mladík ve službách Toyoty Kalle Rovanperä zvítězil v letošním ročníku Rally Sweden a probojoval se do čela průběžné klasifikace mistrovství světa. Na stupně vítězů jej doprovodili Thierry Neuville a Esapekka Lappi.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Sweden

foto

28. ledna 2022 • 21:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích bude pokračovat koncem února ve Švédsku. Organizátoři Rally Sweden doufají, že tentokrát nebudou muset rušit podnik kvůli covidu, navíc kvůli lepším sněhovým podmínkám přesunuli podnik do oblasti Umea. Dnes navíc zveřejnili seznam přihlášených posádek, na kterém tentokrát není ani jedna česká posádka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Sweden od Toma Buyse

foto

7. března 2022 • 10:00

Na konci února pokračovalo mistrovství světa v automobilových soutěžích na Rally Sweden, která se do kalendáře vrátila po roční pauze a s výhledem na lepší zimní podmínky posunula své centrum více na sever do oblasti Umeå. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Zlato a bronz na sněhu pro létající Finy z Toyota Gazoo Racing

foto

28. února 2022 • 15:30

Závodní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team slaví první triumf s novým vozem GR Yaris Rally1. Kalle Rovanperä se stal vítězem Švédské rallye, která je druhým kolem světového rallyového šampionátu FIA 2022. Tým dokonce získal pódiový double, neboť třetí místo obsadil Rovanperův stájový kolega, Fin Esapekka Lappi, poprvé jedoucí v barvách TGR od roku 2018.

žádný příspěvek celý článek »

toplist