www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 22 - Croatia Rally

SOUHRN: Kalle Rovanperä ovládl Croatia Rally

foto

26. dubna 2022 • 00:05

Kalle Rovanperä dokonale využil své startovní pozice a i přes potíže s defektem a volbou pneumatik dokázal zvítězit v letošním ročníku Croatia Rally, kterou provázelo neobyčejně škaredé počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Croatia Rally

foto

1. dubna 2022 • 15:00

Již ve druhé polovině dubna se uskuteční třetí díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Croatia Rally. Na závod se chystající davy českých fanoušků jistě potěší, že ve zveřejněném seznamu přihlášených posádek se nachází hned trojice posádek z České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Cais se vrátil do čela WRC2 Junior

foto

3. května 2022 • 14:00

Při svém druhém letošním startu v seriálu mistrovství světa na Chorvatské rally obsadili Erik Cais a Petr Těšínský čtvrtou příčku v kategorii WRC2 Junior. Díky další porci mistrovských bodů se 22letý mladík s Fordem Fiestou Rally2 týmu Orsák Rallysport znovu vrátil na čelo průběžného pořadí, které vybojoval po senzačním vítězství na úvodní Rallye Monte Carlo. Do Chorvatska přijely českou posádku, reprezentující Yacco ACCR Team, podpořit stovky našich fanoušků.

žádný příspěvek celý článek »

Chorvatská rallye: Rovanperä impozantně zvítězil

foto

27. dubna 2022 • 15:00

Kalle Rovanperä v napínavém dojezdu Rallye Chorvatsko vybojoval úžasné vítězství pro tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team. Impozantním způsobem potvrdil své vedení v žebříčku světového rallyového šampionátu FIA.

žádný příspěvek celý článek »

toplist