www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 22 - Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas

Nová éra mistrovství Evropy pod patronací světového promotéra

foto

18. března 2022 • 20:00

Letošní ročník mistrovství Evropy je vpravdě revoluční. Po dlouhých devíti sezónách pod Eurosportem přichází nová éra, kdy bylo promotérství šampionátu starého kontinentu přiděleno společnosti WRC Promoter GmbH, tedy stejné skupině, která má na starosti i seriál mistrovství světa. A co tato změna přinesla zásadního?

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas vyhrál Nil Solans

foto

15. března 2022 • 19:00

Zahajovací soutěž revoluční sezóny v mistrovství Evropy, Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas, vyhrál španělský jezdec Nil Solans s Volkswagenem Polo Gti R5. Na stupně vítězů jej doprovodili Armindo Araújo se Škodou a Georg Linnamäe s dalším Polem.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas

foto

2. března 2022 • 04:00

Konečně byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na první závod 'nového' mistrovství Evropy, Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas, který se pojede na tradičních šotolinových rychlostních zkouškách na severu Portugalska již koncem příštího týdne.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas od Svena Kolluse

foto

5. května 2022 • 09:00

Již příští týden bude pokračovat letošní seriál mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Dnes se ještě vrátíme k prvnímu závodu, který nesl nesmyslně dlouhý název Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas a nesl se ve znamení extrémně špatného počasí. Průběh soutěže si připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

toplist