www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 22 - Síť21 Mikuláš Rally Slušovice

Slušovická show se pojede pod názvem Síť21 Mikuláš Rally

foto

10. listopadu 2022 • 14:00

Necelý měsíc zbývá do startu závěrečného motoristického podniku zapsaného v kalendáři automobilových soutěží Autoklubu České republiky. Dvanáctý ročník volného exhibičního podniku ve Slušovicích se pojede pod oficiálním názvem Síť21 Mikuláš Rally 2022 v sobotu 3. prosince. První listopadový den byla Autoklubem ČR schválena zvláštní ustanovení.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněna zvláštní ustanovení na Síť 21 Mikuláš Rally Slušovice

foto

1. listopadu 2022 • 17:30

Závěrečným podnikem letošní tuzemské soutěžácké sezóny bude při pravidelné rotaci s Pražským Rallysprintem závod ve Slušovicích, letos nesoucí název Síť 21 Mikuláš Rally Slušovice. A zatímco organizační tým doznal určitých změn, traťově i časovým harmonogramem zůstává ve stejném nastavení, jako v loňském roce.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš rally uzavře sezonu rally pod staronovými křídly

foto

20. října 2022 • 19:00

Ani v letošním kalendáři automobilových soutěží nechybí na závěr sezony Mikuláš Rally ve Slušovicích. Letošní ročník proběhne začátkem prosince v osvědčeném formátu z předchozích let, ale s jednou podstatnou změnou. Novým pořadatelem se stal Rallyklub východní Morava v AČR, který zároveň vlastní práva i na pořádání nejpopulárnějšího jednodenního sprintu na území České republiky Rallysprintu Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

toplist