www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 23 - TET Rally Liepaja (JERC)

SOUHRN: Vítězství na Tet Rally Liepaja obhájil Martins Sesks

foto

21. června 2023 • 01:00

Martinse Seskse na domácí Rally Liepaja přišlo jako zjevení. O rok později je situace jiná, po vítězství na předchozí Rally Poland nastupoval místní mladík jako největší favorit. A přestože se sešla kvalitnější konkurence oproti loňskému roku, nenechal nikoho na pochybách, kdo je králem lotyšské soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Lotyšská Rally bude v roce 2024 součástí kalendáře mistrovství světa

foto

17. února 2023 • 17:00

Lotyšským organizátorům se podařilo dotáhnout do úspěšného konce jednání s promotérem ohledně zařazení jejich soutěže do mistrovství světa. Podnik, který nově ponese název Tet Rally Latvia, bude zařazen do kalendáře mistrovství světa již v roce 2024, jak dnes oficiálně potvrdili zástupci WRC Promoter GmbH.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z TET Rally Liepaja od Svena Kolluse

foto

6. července 2023 • 09:00

Ještě jednou se vrátíme ke čtvrtému dílu letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, kterou byla tradiční šotolinová soutěž TET Rally Liepaja. Na nesmírně roztahanou a počasím ne úplně přívětivou soutěž se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus, prostřednictvím jehož snímků si můžete tuto soutěž připomenout.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Tet Rally Liepaja

foto

9. června 2023 • 14:00

Koncem příštího týdne bude pokračovat seriál mistrovství Evropy dalším rychlým šotolinovým podnikem. Tím bude tradiční evropský závod Tet Rally Liepaja, která by se s největší pravděpodobností měla jet v příštím roce jako závod mistrovství světa. Organizátoři dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek, který je tentokrát trochu chudší, než je letos zvykem.

žádný příspěvek celý článek »

toplist