www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 23 - Historic Vltava Rallye

Budil s Vejvodou jsou v Evropě třetí

foto

29. dubna 2023 • 08:00

Klatovská Historic Vltava Rallye byla pro středočeskou dvojici Stanislav Budil - Petr Vejvoda velmi úspěšnou. Zelený věnec v rámci kategorie 2 je vynesl na třetí příčku průběžného hodnocení evropského šampionátu, který je hlavní prioritou jejich letošního programu.

žádný příspěvek celý článek »

Dvě tváře krásné Vltavy

foto

26. dubna 2023 • 17:00

Poměrně banální závada na soutěžním voze rozdělila posádce týmu ACCR Racing21 Vojtěchu Štajfovi a Vladimíru Zelinkovi 31. ročník Historic Vltava Rallye pomyslně na dvě jednodenní soutěže, které měly zcela odlišný průběh a také výsledek. Sobotní cílovou rampu v Klatovech potom úspěšně přejely také další dvě posádky týmu.

žádný příspěvek celý článek »

Budila s Vejvodou čeká domácí soutěž

foto

19. dubna 2023 • 15:00

O nadcházejícím víkendu odstartuje sehraná posádka Stanislav Budil s Petrem Vejvodou do klatovské Historic Vltava Rallye, která bude součástí evropského i českého šampionátu historických vozů. Na svém modrobílém BMW 2002ti povezou startovní číslo 17.

žádný příspěvek celý článek »

Posádka Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel pojedou s fordem

foto

19. dubna 2023 • 14:00

V příjemné atmosféře se odehrálo v úterý 18. dubna na půdě hlavního sponzora posádky firmy Böllhoff s.r.o. slavnostní představení nového vozu pro Mistrovství České republiky historických automobilů v rally. Posádka disponuje špičkovým vozem Ford Escort MK II, který postavil několikanásobný mistr Švédska v rally a závodech na okruzích Bo Warmenius.

žádný příspěvek celý článek »

Na Rallye Vltava se třemi vozy

foto

19. dubna 2023 • 12:00

V loňském roce představil tým ACCR Racing21 v rámci Historic Vltava Rallye svůj zbrusu nový historický vůz Toyota Celica GT-Four ST165. Jeho premiérová účast však bohužel netrvala dlouho, a tak se v letošním 31. ročníku této legendární soutěže pokusí posádka Vojtěch Štajf a Vladimír Zelinka s tímto technicky inovovaným vozem složit v okolí Klatov úspěšný reparát.

žádný příspěvek celý článek »

toplist