www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - Rali Vinho da Madeira (ME + IRC)

Fotogalerie z Rally Vinho da Madeira

foto

9. srpna 2007 • 13:45

Ve shodném termínu, tedy o uplynulém víkendu, kdy po letní pause pokračoval kolotoč světového šampionátu FIA v rally, se bojovalo také na další důležité soutěži. Na ostrově Madeira se uprostřed Atlantického oceánu rozdělovaly body do mistrovství starého kontinentu, ale také do nového seriálu IRC. Díky našemu stálému begickému spolupracovníku Willy Weyensovi si nyní můžete prohlédnout fotogalerii z Rally Vinho da Madeira.

žádný příspěvek celý článek »

Rali Vinho da Madeira opanoval Giandomenico Basso

foto

6. srpna 2007 • 07:00

O tomto víkendu se na překrásném portugalském ostrově Madeira odehrávaly boje o body do dvou šampionátů, mistrovství Evropy a ambiciózního IRC. Tato skutečnost stejně jako každoroční snaha pořadatelů přilákala na vzdálený ostrov ležící u západního pobřeží Afriky početné startovní pole vysoké kvality, a to i přes to, že se pořadateli avizované hvězdy Panizzi, Duval či Bouffier na start nepostavily.

žádný příspěvek celý článek »

Madeira: Shakedown ovládl Magalhães

foto

2. srpna 2007 • 03:00

Včera odpoledne se konala testovací zkouška před dalším podnikem spojující mistrovství Evropy a seriál Intercontinental Rally Challenge, Rali Vinho de Madeira. Trať shakedownu nejrychleji projel portugalský jezdec Bruno Magalhães, pro nějž bude tato soutěž vůbec první asfaltovou rally za volantem Peugeotu 207 Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Konec spekulací: listina přihlášených na Madeiru

foto

26. července 2007 • 10:00

Včera byla po dlouhých dnech očekávání konečně zveřejněna startovní listina dalšího podniku mistrovství Evropy a seriálu IRC, Rali Vinho da Madeira. Po jejím prolétnutí však přišlo mírné zklamání, jelikož z velkolepých prohlášení portugalských pořadatelů nezbylo prakticky nic. Jedinou zásadní a uskutečněnou novinkou je obsazení startovního čísla 1 držitelem priority FIA A Giandomenicem Bassem, jenž nahrazuje v továrním týmu Abarth nepříliš výrazného Umberta Scandolu.

příspěvků: 4 celý článek »

Duval: Na Madeiře startovat nebudu

foto

18. července 2007 • 11:00

Velké překvapení vyvolalo jméno Francoise Duvala na seznamu těch, které organizátoři Rali Vinho Madeira oznámili na pondělní tiskové konferenci. Bývalý tovární jezdec Fordu a Citroënu dnes oficiálně oznámil, že žádný start na Madeiře se nekoná.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rali Vinho da Madeira

foto

9. srpna 2007 • 03:00

O uplynulém víkendu skončila Rali Vinho da Madeira, poslední podnik letošního IRC před Barum Rally. Na co se na zlínské soutěži můžete těšit si můžete prohlédnout na snímcích z rychlostních zkoušek této portugalské soutěže, jejichž autorem je náš kolega André Pontes.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze servisu Rali Vinho da Madeira

foto

8. srpna 2007 • 12:00

O uplynulém víkendu skončila Rali Vinho da Madeira, poslední podnik letošního IRC před Barum Rally. Na co se na zlínské soutěži můžete těšit si můžete prohlédnout na snímcích ze servisní zóny, jejichž autorem je náš portugalský kolega André Pontes.

žádný příspěvek celý článek »

Renato Travaglia končí s Top Runem

foto

8. srpna 2007 • 06:00

Výtečné druhé místo vybojoval na trati Rali Vinho da Madeira dvojnásobný evropský šampion Renato Travaglia. Jaké však bylo jeho rozčarování, když jeho vůz z dílen stáje Top Run Racing neprošel závěrečnou technickou prohlídkou. Následkem této diskvalifikace se rodák z Cavedine rozhodl smlouvu s italským týmem ukončit.

příspěvků: 10 celý článek »

Rali Vinho da Madeira po první etapě

foto

3. srpna 2007 • 23:45

První etapa asfaltové rally na ostrově Madeira začala již ve čtvrtek večer, hlavní porce soutěžních kilometrů na účastníky mistrovství Evropy a seriálu IRC však čekala během pátku. Úvodní speciálku vyhrál Renato Travaglia na mitsubishi, který v podobném duchu pokračoval i v pátek ráno, kdy si přidal na svou pažbu další zářez.

žádný příspěvek celý článek »

Kauza Evo IX pokračuje na Madeiře

foto

2. srpna 2007 • 16:30

Není to tak dávno, co se muselo čekat téměř tři týdny na to, až se techničtí komisaři dohodnou na výkladu homologace produkčního Mitsubishi Lancer Evo IX, aby mohli oficiálně zamítnout protest proti vítězi Rally Bulgaria, Dimitaru Ilievovi. Tehdy se jeho konkurenti ohradili proti použití sériového dílu na spojce jeho mitsubishi.

příspěvků: 2 celý článek »

Sá dostal pokutu za neúčast na shakedownu (+VIDEO shake)

foto

2. srpna 2007 • 12:30

Již včera jsme psali o problémech místního matadora Vítora Sá s motorem jeho Fiatu Grande Punto S2000. Tento problém se podařilo vyřešit, dnes však přišlo od sportovních komisařů podniku rozhodnutí o udělení pokuty za neúčast na včerejším shakedownu.

žádný příspěvek celý článek »

Vítor Sá je bez motoru !

foto

1. srpna 2007 • 07:00

Účast jednoho z největších favoritů letošního ročníku Rali Vinho Madeira, domácího matadora Vítora Sá je ohrožena! Při včerejších testech totiž výrazně poškodil motor svého Fiatu Grande Punto S2000. Do startu soutěže zbývá již jen několik desítek hodin, což pro nápravu nastalé situace je šibeniční termín.

žádný příspěvek celý článek »

Loix po testu pochválil Fiat i Volkswagen

foto

26. července 2007 • 14:50

Bývalý tovární jezdec týmu Mitsubishi Freddy Loix absolvoval první ostrý test za volantem vozu Fiat Grande Punto Super 2000 belgického týmu Vergokan, se kterým se představí již příští týden na ostrově Madeira, kde pokračuje seriál mistrovství Evropy jezdců a zároveň také seriál Intercontinental Rally Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

Madeira i bez Bouffiera, Chiavara a Panizziho

foto

19. července 2007 • 14:30

Pořadateli Rali Vinho Madeira oznámená jména na pondělní tiskové konferenci začínají ubývat. Nastává tak situace jako každý rok, kdy jsou oznámena velká jména, ale nakonec i přes velkou finanční injekci většina z nich chybí.

žádný příspěvek celý článek »

Na Madeiře se představí hvězdné pole

foto

17. července 2007 • 06:00

Přesně sedmnáct speciálů kategorie S2000 by se mělo objevit na startu dalšího podniku Intercontinental Rally Challenge a zároveň mistrovství Evropy, kterým bude o prvním srpnovém víkendu Rali Vinho da Madeira. Díky štědrému příspěvku pořadatelů se na startu objeví řada zvučných jmen.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist