www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - Rally ELPA (ME)

Vyloučení Travaglii potvrzeno, mistrem Evropy Jean-Joseph

foto

22. listopadu 2007 • 17:30

Italský pilot Renato Travaglia obsadil na Rally ELPA druhé místo, po závěrečné technické prohlídce však byl vyloučen kvůli špatnému uchycení zadního diferenciálu. Travagliův tým Island Motorsport se odvolal, mezinárodní soud FIA dnes definitivně toto vyloučení potvrdil.

žádný příspěvek celý článek »

Řeckou Rally ELPA ovládl Volkan Isik

foto

9. října 2007 • 14:30

Předposledním podnikem letošního mistrovství Evropy byla právě uplynulá Elpa rally. Tato řecká soutěž se vyznačovala v dnešní době zcela výjimečným složením, kdy se jedna etapa jela na asfaltu a druhá na šotolině. Toto složení bývalo v minulosti běžné, ovšem dnes, kdy auta mají na každý povrch i zcela jiné podvozky již není vídané a mezi týmy ani vítané.

příspěvků: 1 celý článek »

Travaglia letos podruhé vyloučen!

foto

8. října 2007 • 10:10

Italský pilot Renato Travaglia nemá asi letos příliš štěstí na přípravce svých vozů. Po prvním vyloučení na Madeiře, kde technici odhalili na jeho Mitsubishi Lancer Evo IX nesrovnalosti v systému přeplňování motoru, přišlo druhé vyloučení bývalého mistra Evropy na dalším podniku letošního seriálu mistrovství Evropy FIA, kterým byla víkendová ELPA Rally.

příspěvků: 5 celý článek »

Dimitar Iliev čelí na Rally Elpa vyloučení

foto

6. října 2007 • 22:30

Dimitar Iliev byl po protestu Citroënu vyloučen z právě probíhající rally Elpa zařazené mezi mistrovství Evropy. Tým však podal proti vyloučení protest a v soutěži pokračuje. Definitivní rozhodnutí tak padne po skončení rally. Oficiálním důvodem vyloučení je porušení pravidla, které říká, že jakákoli činnost v tankovací zóně, která není přímo spojená s tankováním, je zakázaná.

příspěvků: 1 celý článek »

Tomasz Czopik bude chybět i v Řecku

foto

5. října 2007 • 09:00

Předposlední podnik letošního mistrovství Evropy odstartuje dnes večer v řeckém Porto Carras. A podobně jako na předchozí Barum Rally Zlín, i tentokráte bude na startu chybět Tomasz Czopik. Zdá se, že jeho letošní evropská mise je zakletá.

žádný příspěvek celý článek »

toplist