www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - Rally Safari (IRC)

IRC: Africké zlato pro Fiat (update)

foto

11. března 2007 • 18:00

Triumfem posádky Andrea Navarra – Guido d'Amore na voze Fiat Punto S2000 skončil první díl letošního ročníku seriálu Intercontinental Rally Challenge, který byl součástí africké Safari Rally. Navarra během dnešní etapy úspěšně čelil několika problémům a ubránil svůj náskok před ostatními pronásledovateli.

žádný příspěvek celý článek »

Betti "ukradl" Casierovi spolujezdce

foto

5. března 2007 • 10:00

Luca Betti teprve minulý týden oznámil své plány pro letošní sezónu, kdy by se chtěl zúčastnit kompletního seriálu Intercontinental Rally Challenge. Ta začíná již koncem tohoto týdne na africkém kontinentu, kde se jede legendární Safari Rally.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Safari

foto

26. února 2007 • 14:00

Před třemi dny proběhla uzávěrka přihlášek na zahajovací podnik letos hodně očekávaného seriálu Intercontinental Rallye Challenge, KCB Safari Rally. Na zatím stále předběžném seznamu přihlášených je možné nalézt 46 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Betti se v Africe moc nesvezl

foto

16. března 2007 • 03:00

Luca Betti bude kromě Andrea Navarry jediným, kdo bude startovat na všech podnicích letošního IRC. Jako jeden z mála Evropanů se totiž vydal i do Afriky na Rally Safari, s vypůjčeným Subaru Impreza STI se však příliš nesvezl.

žádný příspěvek celý článek »

Safari: Navarra je krůček od vítězství

foto

11. března 2007 • 12:40

Ani defekt pneumatiky a poškozená převodovka nezabránila továrnímu jezdci Fiatu Andreovi Navarrovi k udržení vedoucí příčky na Safari Rally. Před závěrečným přejezdem do cíle v Nairobi už tak šestatřicetiletému Italovi chybí k vítězství jen pověstný krůček.

žádný příspěvek celý článek »

Safari po první etapě: Navarra v čele

foto

10. března 2007 • 16:00

První etapu náročné africké soutěže, zařazené do seriálu Intercontinental Rally Challenge, vyhrál Ital Andrea Navarra s Fiatem Punto S2000, jeho týmový kolega Umberto Scandola musel odstoupit po poslední rychlostní zkoušce a do závěrčného servisu dnešního dne už nedojel.

příspěvků: 3 celý článek »

Safari: Superspeciálku vyhrál Miyoshi

foto

10. března 2007 • 01:40

Japonský jezdec Hideaki Miyoshi s Mitsubishi Lancer Evo IX zvítězil v zahajovací superspeciální rychlostní zkoušce prvního podniku letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, africké Safari Rally, která se jede o víkendu v Keni.

žádný příspěvek celý článek »

První zastávka IRC: Rally Safari (preview)

foto

9. března 2007 • 05:00

Safari Rally je rozhodně svým jménem hodna zahájit letošní ročník nové série Intercontinental Rally Challenge, je to legenda mezi světovými soutěžemi, která si určitě zaslouží místo v kalendáři. Rally, která je zasazena do specifické a velice fotogenické krajiny, vždy přinášela úspěšným posádkám a vozům publicitu, kterou jinde nebylo možno dosáhnout. I přesto FIA dokázala tuto soutěž ze světového kalendáře vyškrtnout – ovšem nic se neděje, teď je tu IRC!

žádný příspěvek celý článek »

toplist