www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Acropolis Rally of Greece (PCWRC)

Další změna v týmu Munchi’s

foto

30. května 2007 • 06:00

Stačilo jen několik málo týdnů a polovina jezdeckého obsazení týmu Munchi's Ford WRT je změněna. Po nahrazení řidiče druhého vozu Juana Pabla Raiese argentinským šampiónem Federicem Villagrou nyní přišla řada na spolujezdce z prvního vozu, který pilotuje Luis Perez Companc.

žádný příspěvek celý článek »

Vedoucí tým BP-Ford čeká v Řecku tvrdá zkouška

foto

30. května 2007 • 02:00

Po třetím vítězství této sezony, dosaženém před dvěma týdny v Itálii, se tým BP-Ford vydává vstříc nejdrsnější soutěži celého šampionátu, kterou je tradiční Acropolis Rally (31. května – 3. června).Dosavadní bilance Fordu s pěti řeckými vítězstvími v uplynulých sedmi letech ho předurčuje do role favorita. Obě posádky (Marcus Grönholm / Timo Rautiainen a Mikko Hirvonen / Jarmo Lehtinen) se budou snažit před letní přestávkou pozice Focusů WRC v obou šampionátech ještě posílit.

žádný příspěvek celý článek »

Zaskočí znovu Latvala konkurenci?

foto

29. května 2007 • 10:15

Zřejmě ani největší optimista nečekal, že by na Sardinii po odjetých třech rychlostních zkouškách, vedl Jari-Matti Latvala s vozem Ford Focus WRC 06. Jeho náskok na druhého Grönholma již sice nebyl nijak veliký, nicméně svou rychlostí v RZ 1 všechny své soupeře doslova zaskočil.

příspěvků: 1 celý článek »

Duvalův start stále nejistý

foto

28. května 2007 • 15:00

V minulém týdnu jsme vás informovali o tom, že Francois Duval musel zrušit plánované testy před Řeckou rally. Důvodem bylo podle prohlášení týmu rozbité vozidlo, které se nestihlo dát do pořádku.

příspěvků: 2 celý článek »

Francois Duval odvolal testy před Rally Acropolis

foto

24. května 2007 • 17:00

Příběh Francoise Duvala a jeho letošních startů se Škodou Fabií WRC v mistrovství světa začíná připomínat vynikající marketingový tah, jak za minimální náklady udělat vynikající propagaci. Jména sponzorů jsou vidět na fotkách, o Duvalovi se mluví, jako nikdy předtím...

příspěvků: 3 celý článek »

Duval v Řecku – skutečnost nebo další mediální bublina?

foto

16. května 2007 • 01:00

Podle čerstvých oficiálních zpráv by se měl Francois Duval postavit na start červnové Akropolis Rally. Tým First Motorsport již údajně má k dispozici trojici fabií WRC a nic by nemělo bránit konečně zahájit Duvalův několikrát odložený program v letošním Mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Pod Akropolí se rodí nová speciálka

foto

25. dubna 2007 • 05:00

Organizátoři řecké Akropolis Rally zveřejnili první informace a snímky nové superspeciálky, která bude součástí čtyřiapadesátého ročníku legendární soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

toplist