www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 9. května 2024, Svátek má Ctibor, zítra Blažena

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-R 07 - Würth Partr Rally Vsetín

Sherlog Racing - jedeme dál

foto

18. října 2007 • 07:00

Sherlog Racing tým se o nadcházejícím víkendu chystá opět bojovat o body v Mediasport Mistrovství České republiky v rally. Do Vsetína dnes vyrazil Josef Semerád, kterého tentokrát nebude navigovat Bohouš Ceplecha, protože bude závod nedobrovolně sledovat z postele. Bohouš Ceplecha se zotavuje ze zranění, která utrpěl na předchozí soutěži v Jeseníkách.

žádný příspěvek celý článek »

K favoritům vsetínské rally se řadí Flídr, Trněný a Kopecký

foto

18. října 2007 • 03:00

Celkem 87 posádek ze čtyř evropských států – České republiky, Slovenska, Polska a Rakouska se přihlásilo na WÜRTH-PARTR RALLY VSETÍN 2007. Pořadatelům z AUTOKLUBU Vsetín – město v AČR se sešlo kvalitní startovní pole, kterému vévodí 2 jezdci s prioritou FIA B a 10 pilotů se pyšní národní prioritou ASN. Vsetínská rally se započítává do mediasport.cz Mistrovství České republiky v rally 2007, Mistrovství České republiky v rally historických vozidel 2007 a zároveň se jede jako volný zónový podnik.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Vsetíně Orsák opět s devítkou

foto

17. října 2007 • 04:00

Podruhé v letošní sezoně usednou Jaroslav Orsák se spolujezdcem Karlem Vajíkem do Mitsubishi Lancer EVO IX.. Posádka se představí o nadcházejícím víkendu na předposledním podniku dvoudenní rally – Wurth Partr Rally Vsetín.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetín - Jirka Volf: budeme dohánět body

foto

17. října 2007 • 01:00

Jiří Volf s navigátorem Jiřím Volfem se v rámci Vsetínské rally pokusí ještě promluvit do průběžného pořadí mistrovství v rally. Jiří Volf výborně vstoupil do začátku letošní sezony Mistrovství České republiky rally 2007 vítězstvím a druhým místem. Bohužel havárie v Pelhřimově a technická závada při domácí soutěži ve Vyškově znamenala propad z vedoucí pozice.

žádný příspěvek celý článek »

Mapy na Würth Part Rally Vsetín

foto

16. října 2007 • 18:00

Od dnešního dne jsou k dispozici mapy etap i jednotlivých rychlostních zkoušek na ředposlední podnik letošního mistrovství ČR a v rally, Würth Partr Rally Vsetín, která se v okolí valašské metropole pojede koncem tohoto týdne.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Dohnal ve Vsetíně s novou zbraní

foto

16. října 2007 • 12:30

Jan Dohnal má za sebou vynikající sezónu. Osm startů se svým VW Polo ve třídě A5 proměnil v osm vítězství a stal se celkovým vítězem třídy v seriálu sprintrally. O nadcházejícím víkendu se na trati Würth Partr Rally Vsetín premiérově představí s vozem Renault Clio S1600, se kterým Josef Peták několik let kraloval skupině A.

příspěvků: 2 celý článek »

Dáváme ti ještě jednu šanci...

foto

15. října 2007 • 12:00

Avizovaný konec sezóny Škody 130 LR posádky VSV rallye teamu Pavla Stráského a Pavla Kacerovského se nekoná. Po několika nedokončených soutěžích dostane jejich opečovávaný, avšak stále nespolehlivý soutěžní speciál ještě jednu šanci.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Würth Partr Rally Vsetín

foto

14. října 2007 • 10:00

Celkem 87 posádek je přihlášených na předposlední podnik letošního mistrovství ČR a v rally, Würth Partr Rally Vsetín, která se v okolí valašské metropole pojede koncem příštího týdne. Startovní listina nabízí řadu kvalitních posádek v čele s pravidelným účastníkem mistrovství světa Janem Kopeckým.

žádný příspěvek celý článek »

Na Vsetín přijede i Kopecký se Schovánkem

foto

12. října 2007 • 04:00

Ještě týden zbývá do startu další mistrovské rally letošní sezony a její pořadatelé už teď mají přihlášených téměř devadesát soutěžících. Vsetínská Würth - Partr rally se totiž za svou čtyřletou historii, během níž se z volného podniku vypracovala na dvoudenní šampionát, stala vyhledávanou soutěží celé české špičky. Tu si nenechají ujít ani posádky ze Slovenska, Rakouska nebo Polska, a to jak soudobých tak i historických automobilů.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínská rally nabídne vysokou úroveň rychlostních zkoušek!

foto

11. října 2007 • 05:00

Za pouhých deset dnů startuje ve Vsetíně WÜRTH - PARTR RALLY VSETÍN, která se pojede ve dnech 19. - 20. října 2007 jako součást mediasport.cz Mistrovství České republiky v rally 2007, Mistrovství České republiky historických vozidel a volný zónový podnik. Pořadatelé z AUTOKLUBU Vsetín – město v AČR v těchto dnech uzavírají seznam přihlášených posádek. Dvoudenní rally měří celkem 437 km a obsahuje 12 rychlostních zkoušek na pěti úsecích v celkové délce 125 km.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Vsetín je posunuta

foto

8. října 2007 • 22:00

Pořadatelé WÜRTH – PARTR RALLY VSETÍN z AUTOKLUBU Vsetín – město v AČR oznamují, že vzhledem k víkendové Rally Jeseníky se rozhodli vyjít vstříc požadavkům posádek a posunuli uzávěrku přihlášek pro soutěžící do pondělí 8. října 2007 do 24 hodin.

žádný příspěvek celý článek »

Würth – Partr rally 2007 - již zná tratě 4. ročníku

foto

1. srpna 2007 • 03:00

Vsetínská soutěž Würth – Partr rally (19. – 20. 10. 2007) již zná tratě svého 4. ročníku. Letošní přípravné práce jsou rozděleny do několika etap. Ta první, skončila posledního května, do kdy si organizátoři dali za úkol vytýčit a schválit tratě. Tento úkol byl splněn a k dnešnímu dni započala příprava na zpracování dokumentace a realizace druhé části příprav – zázemí soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

4. Würth - Partr rally Vsetín s vodním brodem ?

foto

9. února 2007 • 17:40

Ne u všech českých jezdců padlo definitivní rozhodnutí, ve kterém z mistrovských seriálů ČR budou letos startovat. U organizátorů 4. Würth - Partr rally je však jasno. Pro letošní rok byli zařazeni do MČR dvoudenních soutěží.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist