www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Mogul Šumava Rallye Klatovy

Antonín Matys i nový tým Šumavu zvládli

22. února 2006 • 17:45

Přestože Antonín Matys startoval s vozem, se kterým absolvoval minulou sezonu, byla pro něj Rally Šumava v mnoha směrech něčím novým.

žádný příspěvek celý článek »

Bronzová radost pod Černou věží

22. února 2006 • 17:30

V neděli na náměstí v Klatovech skončil již 41. ročník Rally Šumava, který letos důkladně prověřil nejeden team. Na rychlostních vložkách jste mohli objevit snad všechny druhy povrchů - od suchého asfaltu, přes proudy vody až po ledem pokryté plotny.

žádný příspěvek celý článek »

Poloviční úspěch Trumf Rally Teamu na Šumavě

21. února 2006 • 21:00

Trumf Rally Team mohl v závěru Mogul Šumava Rallye Klatovy slavit první místo ve skupině S1600. Mírně překvapivé však bylo, že vítěznou posádkou se stala ta ve složení Roman Odložilík, František Rajnoha.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná obrana čtvrté příčky

21. února 2006 • 17:30

Miroslav Jandík zahájil letošní sezonu v náročných podmínkách klatovské Šumava Rallye výbornou čtvrtou příčkou v rámci mezinárodního českého šampionátu i hodnocení kategorie produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Komunikační šum rozjeté auto na ledu nezastaví

21. února 2006 • 10:15

Rychlostní zkoušky Rally Šumava se dají označit za náročné za každého počasí. Rozmary letošní zimy podmínky na trati ještě zkomplikovaly, a tak dopolední obleva a podvečerní ochlazování donutily posádky k řadě nelehkých rozhodnutí při výběru pneumatik.

žádný příspěvek celý článek »

Pech pátý na Rallye Šumava

21. února 2006 • 09:15

Václav Pech jun. a Petr Uhel úspěšně dokončili Šumava Rallye, když v konečném hodnocení obsadili páté místo v rámci Mezinárodního mistrovství ČR a získali tak první důležité body v nové sezóně.

žádný příspěvek celý článek »

Šumava přinesla Bryndovi vítězství

21. února 2006 • 09:00

Příbramsko-plzeňská posádka DPD Czech National Teamu Petr Brynda a Pavel Pašek vstoupila do letošní sezóny úspěšně. V rámci 41.ročníku Rallye Šumava obsadila dvojice startující se Škodou Felicia 1,4 první místo ve třídě A5 a páté místo ve skupině A.

žádný příspěvek celý článek »

Bez vody i ALS pro vítězství v MMČR

21. února 2006 • 09:00

Po překrásné Jänner Rallye zamířil tým Rallye Sport Promotion ve stejném složení také na 41. ročník Mogul Šumava Rallye Klatovy. Už předpovědi počasí a zprávy z místa dávaly tušit, že taková sněhová krása, jak bychom si všichni přáli to rozhodně nebude.

žádný příspěvek celý článek »

Flash info č. 3 z 41. Mogul Šumava Rallye Klatovy 2006

20. února 2006 • 00:05

Je dobojováno. Dnešní etapa již pořadím mnoho nemíchala, což se nedá říct o sportovních komisařích, kteří ještě dnes upravovali časy nejen ze soboty, ale i z pátečního okruhu. Málokterá posádka tak měla dokonalý přehled o svých výsledcích a umístění.

žádný příspěvek celý článek »

Vladimír Berger pojede Šumavu s Grossem ve Fabii Kit Car

14. února 2006 • 10:30

Mogul Šumava Rallye nebyla původně v plánu startů Vladimíra Bergera pro letošní rok. Před pár dny se však situace změnila a extovární pilot nebude na startu v Klatovech chybět. Při jeho druhém startu se Škodou Fabia Kit Car bude navigován zkušeným Petrem Grossem.

žádný příspěvek celý článek »

Mundl tentokrát opět jako jezdec

14. února 2006 • 05:00

Ve velmi schizofrenní pozici letos stojí legendární rakouský jezdec Raimund Baumschlager. Před začátkem sezóny se stal managerem týmu Red Bull Škoda pro soutěže mistrovství světa, zároveň však hodlá za svůj vlastní tým BRR obhajovat svůj loňský titul v národním rakouském šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist