www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 06 - Platinum Rajd Polski

Další fotogalerie z Rajdu Polského

16. června 2006 • 20:00

Můžete si prohlédnout další fotogalerii z nedávného Rajdu Polského, třetího podniku letošního evropského šampionátů, který se jel o druhém červnovém víkendu na šotolinových tratích kolem Mazurských jezer. Autorem dnešních snímků je Tomasz Bugiel.

žádný příspěvek celý článek »

Jaký byl Rajd Polski po organizační stránce?

13. června 2006 • 14:00

Pořadatelé nedávno skončeného Rajdu Polského se plácají po ramenou, jak se jim letos jediný kandidátský podnik na zařazení šampionátu mistrovství světa podařilo zdařile uspořádat. Byla však soutěž skutečně taková, jak se snaží organizátoři všem okolo naznačit?

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem Rajdu Polského Leszek Kuzaj

11. června 2006 • 16:30

Leszek Kuzaj s Maciejem Szczepaniakem se stali vítězi třiašedesátého ročníku Rajdu Polského, třetího podniku letošního evropského šampionátu. Svým vítězstvím na tratích kolem Mazurských jezer si upevnili vedoucí příčku v polském šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Po první etapě vede Michal Solowow

10. června 2006 • 18:45

Vítěz pátečního shakedownu Michal Solowow překvapivě kraloval také první etapě třiašedesátého ročníku Rajdu Polského. Jeden z nejbohatších Poláků na světě vede od první rychlostní zkoušky, jeho největší pronásledovatelé jsou však jen v těsném závěsu.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rajd Polski vyhrál Solowow

9. června 2006 • 16:30

Třiačtyřicetiletý rodák z Kielce Michal Solowow společně s Maciejem Baranem a Mitsubishi Lancer Evo IX byl nejrychlejším na dnešním shakedownu před třetím podnikem letošního evropského šampionátu, Rajdem Polski.

žádný příspěvek celý článek »

Kris Meeke si pochvaloval Citroën C2-R2

15. června 2006 • 11:00

Britský mladík Kris Meeke se o víkendu představil ve voze Citroën C2-R2 na Rally Poland a v konkurenci dvoukolkařů se rozhodně neztratil. Svou kategorii totiž vyhrál a celkově mu patřila v cíli desátá pozice.

žádný příspěvek celý článek »

Dvořák se Slavíkem reprezentovali na Rajdu

14. června 2006 • 12:50

Překvapením pro české fanoušky byla neúčast posádky Autoklubu Škoda Mladá Boleslav Josef Dvořák – Jan Slavík na dalším podniku GA MMČR v Českém Krumlově. Posádka totiž dostala jedinečnou možnost startovat na soutěži mistrovství Evropy Rajdu Polském.

žádný příspěvek celý článek »

V Polsku už vede Leszek Kuzaj

11. června 2006 • 12:00

Po osmé rychlostní zkoušce se dostal do čela letošního Rajdu Polského pravidelný účastník světového šampionátu produkčních vozů Leszek Kuzaj. Výraznou měrou mu k tomu dopomohl svými problémy dosud jasně vedoucí Michal Solowow.

žádný příspěvek celý článek »

První testy nové devítky na šotolině

9. června 2006 • 00:05

Jeden z mála pravidelných účastníků letošního evropského šampionátu a u nás ze svých startů známý Michal Solowow testoval v minulých dnech svou letošní novou zbraň - Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Evropa bude pokračovat v Polsku

8. června 2006 • 01:00

O nadcházejícím víkendu bude u našich severních sousedů pokračovat svým třetím dílem letošní šampionát mistrovství Evropy. Seriál, do kterého je zařazena také srpnová Barum Rally Zlín, si na Rajdu Polském odbude svou premiéru a zároveň také derniéru na šotolinovém povrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Rajd Polski má nový úlovek do své startovní listiny

25. května 2006 • 09:20

Vedle Giandomenica Bassa, Oscara Svedlunda či Patrika Flodina se organizátorům Rajdu Polského, dalšího podniku letošního evropského šampionátu, podařilo sehnat dalšího špičkového jezdce, který bude určitě patřit k oživením soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

toplist