www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Eurostroj Rally Tišnov

Jaký byl Tišnov?

16. května 2006 • 20:30

Když pořadatelé z Hanáckého rally klubu Vyškov loni uspořádali Autonova rally, opět vyznačili na soutěžácké mapě město Tišnov. Ani netušili, jakých rozměrů soutěž dosáhne o rok později.

žádný příspěvek celý článek »

Pro Roberta Čonku začíná boj o obhajobu trůnu

16. května 2006 • 12:45

Nejlépe obsazenou kategorií loňského Českomoravského Poháru Rallye byla třída SA1, tedy soudobé čtrnáctistovky. Po tuhých bojích v této třídě až na poslední soutěži roku potvrdil svůj primát Robert Čonka, po jehož boku ve voze Škoda Felicia Kit car sedával Karel Hejný.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Hozák je s Imprezou stále spokojen

15. května 2006 • 18:00

I třetí dějství rallysprintového mistrovství pokračovalo na Moravě, tentokrát v okolí Tišnova, kam se v loni soutěžní posádky vrátily po několikaleté přestávce, v rámci 2. Eurostroj Rally Tišnov.

žádný příspěvek celý článek »

Dušana Kouřila zradil posilovač řízení

15. května 2006 • 14:10

Tlumačovský pilot ještě dvě rychlostní zkoušky před cílem Eurostroj Rally Tišnov vedl kategorii Super 1600. Nicméně v cíli se musel spokojit až se třetím místem. Celou soutěž ale sváděl krásný souboj nejen s Josefem Petákem, ale také s Lubomírem Minaříkem.

žádný příspěvek celý článek »

Klub Fox Racing míří do Tišnova v neúplné sestavě

12. května 2006 • 08:50

Týmy NTS Plzeň - Gassner Rallisport a Klub Fox Racing nebudou chybět ani při třetím podniku domácího šampionátu ve sprintrally. Do Tišnova ale přijedou v méně početné sestavě než do Hustopečí, které byly místem dění předcházející soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Tišnov bude domácí soutěží pro Volfa i Nováka

11. května 2006 • 13:30

S cílem převrátit letošní bilanci na stranu úspěchu se o nadcházejícím víkendu (12. - 13. května) postaví na start Eurostroj Rally Tišnov posádka NTS Plzeň - Gassner Rallisport Jiří Volf - Petr Novák.

žádný příspěvek celý článek »

SVC Náchod chce potvrdit konkurenceschopnost

11. května 2006 • 09:00

Na známém testovacím okruhu v Bělé pod Bezdězem se v úterý 9. května 2006 připravoval na svůj druhý letošní start tým SVC Náchod Motorsport, který reprezentuje posádka Leoš Flídr - Bohumil Ehl.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík pojede v Tišnově na domácí půdě svého sponzora

11. května 2006 • 04:00

Svým třetím dějstvím o tomto víkendu pokračuje letošní MČR ve sprintrally, které má nyní na programu zastávku na Vysočině. Chybět při Eurostroj rally nebude pravidelný účastník jednodenních soutěží Lubomír Minařík, vedle kterého tentokrát usedne Karel Coufalík.

žádný příspěvek celý článek »

Na kus řeči s Eddy Schlagerem

11. května 2006 • 01:00

O nadcházejícím víkendu tomu bude přesně rok, co se poprvé po jedenáctileté pauze postavil na start automobilové soutěže Eddy Schlager. Sympatický pilot, který v 80. letech patřil do rakouské špičky a po svém příchodu do České republiky se snaží o průnik mezi elitu i u nás, již několik let podporuje český rallysport.

žádný příspěvek celý článek »

Austrian Rallye Challenge součástí Tišnovské rally

5. května 2006 • 20:05

Eurostroj rally Tišnov se letos zapsala do mezinárodního kalendáře FIA a zařadila se mezi nejvýznamnější soutěže na našem území. Již loňská návštěva čelních představitelů rakouské challenge na tišnovské rally naznačovala, že se přiblížila doba, kdy budeme moci v Tišnově přivítat početné pole Rakušanů.

žádný příspěvek celý článek »

Tišnov hlásí 128 přihlášených

5. května 2006 • 10:50

Do startu Eurostroj rally Tišnov sice zbývá stále ještě týden, nejhektičtější období organizátorů je však již v plném proudu. První májové dny se v Hanáckém rally klubu nesly v duchu závěrečné série příprav trati, ředitelství rally a také ve znamení uzávěrky přihlášek.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Eurostroj Rally Tišnov

5. května 2006 • 05:00

Dnes byl zveřejněn oficiální seznam přihlášených posádek na třetí podnik českého rallysprintového šampionátu, kterým bude již koncem příštího týdne Eurostroj Rally Tišnov.

žádný příspěvek celý článek »

Přípravy II. Eurostroj rally vrcholí

27. dubna 2006 • 11:40

Již jen zhruba čtrnáct dnů zbývá do startu třetího podniku letošního MČR ve sprintrally, který je současně pátým dílem seriálu FIA zóny střední Evropa v rally (FIA Rally Trophy) a pátým podnikem nově vypsané Rally super série.

žádný příspěvek celý článek »

Eurostroj Rally Tišnov se blíží

6. dubna 2006 • 09:56

Jak prozrazuje pohled do motoristického kalendáře, ale také zvyšující se návštěvnost internetových stránek www.rallyvyskov.cz, termín Eurostroj rally Tišnov se nezadržitelně blíží.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Tišnov od roku 2006 v barvách nového hlavního sponzora

13. ledna 2006 • 04:00

Útulné prostředí vyhlášeného Hostince u Vlachů v Tišnově - Jamném se stalo místem, kde se ve středu 11. ledna 2006 setkali představitelé Hanáckého rally klubu Vyškov a Autoklubu Tišnov s panem Eddy Schlagerem, majitelem firmy Eurostroj Schlager.

žádný příspěvek celý článek »

toplist