www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Rally Postojnska Jama

Trojanovo 'Zlato z jeskyně'

foto

10. října 2007 • 14:00

Jistě se nebudeme mýlit, pokud uvedeme, že o předešlém víkendu strhla na sebe pozornost většiny rallyových fanoušků Rally Catalunya. Avšak toto nebyla jediná soutěž. Ve stínu dalšího podniku mistrovství světa zůstala jak AZ pneu Rally Jeseníky, tak Rally Postojnska jama ve Slovinsku, kam zavítalo i několik předních posádek z České Republiky. Mezi přihlášenými nechyběla ani soutěžní dvojice českých vicemistrů ve složení Karel Trojan a Petr Řihák.

příspěvků: 1 celý článek »

Kaučič má slovinský titul

foto

10. října 2007 • 12:30

Česká soutěžácká reprezentace má za sebou své letošní poslední vystoupení. Dostaveníčko si dala spolu s dalšími zahraničními posádkami na slovinské Rally Postojnska Jama. Ta byla zároveň předposledním dílem domácího mistrovství a Tomaž Kaučič si tam s předstihem zajistil letošní mistrovský titul.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf bronzový v Evropském poháru - střed

foto

10. října 2007 • 02:00

Po jednoroční pauze vyplněné titulem vicemistra České republiky se Vojtěch Štajf vrátil na stupně vítězů ve FIA Evropském poháru – střed. Po slovinské Rally Postojnska jama – Terst je totiž již jasné, že jej o postavení druhého vicemistra nikdo nepřipraví.

žádný příspěvek celý článek »

toplist