www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 06 - Rallye Vinho da Madeira

Trápení uprostřed Atlantiku

10. srpna 2006 • 20:30

Zcela mimo rámec původního plánu startů v letošním seriálu mistrovství Evropy jezdců v automobilových soutěžích se na šesté soutěži tohoto šampionátu představila také posádka Czech National TRT Teamu Roman Odložilík - Miroslav Fanta.

žádný příspěvek celý článek »

Giandomenico Basso vyhrál Madeiru i Evropu

7. srpna 2006 • 12:30

Šestým dílem pokračoval na portugalském ostrově Madeira evropský šampionát v automobilových soutěžích. Svým zdejším vítězstvím potvrdil Giandomenico Basso svou letošní suverenitu za volnatem nového Fiatu Punto S2000 a po zásluze se stal s velkým předstihem mistrem Evropy pro rok 2006.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie ze shakedownu Rally Vinho da Madeira

3. srpna 2006 • 10:00

Můžete si prohlédnout několik snímků ze včerejšího shakedownu Rally Vinho da Madeira, dalšího podniku letošního evropského seriálu, který se pojede o tomto víkendu na turisty hodně vyhledávaném portugalském ostrově Madeira. Autorem dnešních snímků je Duarte Sá.

žádný příspěvek celý článek »

Na Madeiře je po shakedownu

3. srpna 2006 • 05:00

Krátce po včerejším polední proběhl na ostrově Madeira shakedown před dalším podnikem letošního evropského šampionátu, Rally Vinho da Madeira. Na portugalském ostrově se sešla očekávaná kvalitní konkurence a tak se bylo nač dívat.

žádný příspěvek celý článek »

Gilles a Hervé Panizzi opět dohromady v kokpitu

30. července 2006 • 00:00

Po dramatickém odchodu bratří Panizziových z týmu Red Bull Škoda a po návratu Gillese za volant Peugeotu, který proběhl v rámci testování nového speciálu 207 S2000, se oba sourozenci spolu opět posadí do závodního vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Listina na Madeiru vypadá zajímavě

27. července 2006 • 11:00

Pořadatelé evropské soutěže na portugalském ostrově Madeira nikdy neměli nouzi o peníze. Tomu vždy odpovídala nabitá startovní listina a také letošní seznam přihlášených posádek naznačuje, že se řádně plácli přes kapsu.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist