www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Cebia Rally Pelhřimov - Memoriál T. Vojtěcha

Martin Bujáček těsně za top ten

foto

5. srpna 2008 • 07:00

První srpnovou sobotu se v okolí Pelhřimova konal pátý ročník Cebia Rally Pelhřimov – Memoriálu Tomáše Vojtěcha. Mezi přihlášenými figurovala také posádka vozu Mitsubishi Lancer evo 7 ve složení Martin Bujáček – Štěpán Palivec. Uherskobrodský junior vstupoval na start soutěže s cílem dokončit celou rally, najet ostré kilometry a tím získat další cenné zkušenosti. Martin si také přál vybojovat nějaké body do hodnocení juniorů.

žádný příspěvek celý článek »

Sudá – lichá v Pelhřimově

foto

4. srpna 2008 • 15:00

Do Pelhřimova odjížděla posádka Jan Šlehofer – Renáta Mourková s vozem Fiat Punto S1600 i celý tým v improvizovaných podmínkách. Nemohl jet stálý spolujezdec Zbyněk Soběhart ani šéfmechanik Luděk Svoboda. Šéf týmu Petr Svoboda říkal: „Šlehofer je talent, je mladý potřebuje jezdit a jezdit. Proto jsem chtěl, aby se svezl před barumkou i v Pelhřimově. Každý kilometr je pro něj přínosem.“

žádný příspěvek celý článek »

Petákovo třetí letošní vítězství

foto

4. srpna 2008 • 11:10

Posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová s vozem Peugeot 207 S2000 dokázala zvítězit v rámci Cebia Rally Pelhřimov, čímž příbramský jezdec dokázal vyhrát letošní již třetí rallysprintový podnik a upevnil si vedení v MČR v Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Cebia Rallye Pelhřimov od Dalibora Benycha

foto

4. srpna 2008 • 02:00

O uplynulém víkendu se v okolí Pelhřimova uskutečníl další podnik českého rallysprintového šampionátu, Cebia Rallye Pelhřimov. Jak se posádkám na Vysočině dařilo si můžete prohlédnout na více než stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Peták vítězem pelhřimovské rally, na dalších místech Orsák a Trněný

foto

2. srpna 2008 • 21:30

Posádka Hroch Rally Teamu v AČR ve složení Josef Peták, Alena Benešová na voze Peugeot 207 S2000 se stala vítězem CEBIA Rallye Pelhřimov – Memoriál Tomáše Vojtěcha. Příbramský jezdec si pojistil vedoucí příčku v šampionátu jednodenních sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Hlasy jezdců po čtvrté rychlostní zkoušce v kontrole přeskupení

foto

2. srpna 2008 • 18:00

V polovině pelhřimovské soutěže se na čele usadil největší favorit, Josef Peták s vozem Peugeot 207 S2000. Jeho nejbližšími pronásledovateli jsou Jaroslav Orsák s Mitsubishi Lancer Evo IX a Igor Drotár se Škodou Octavií WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Peták se probojoval do čela pelhřimovské rally

foto

2. srpna 2008 • 15:00

Nového lídra má CEBIA Rallye Pelhřimov – Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008 po polovině soutěže. Do vedení se probojovala posádka Hroch Rally Teamu v AČR ve složení Josef Peták, Alena Benešová na voze Peugeot 207 S2000. Vedoucí jezdec průběžného pořadí českého šampionátu ve sprintrally se dostal do čela po třetí rychlostní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Nejlépe začali v Pelhřimově Orsák a Peták

foto

2. srpna 2008 • 13:30

Po dvou rychlostních zkouškách CEBIA Rallye Pelhřimov – Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008 vede posádka Czech National Teamu Jaroslav Orsák, Karel Vajík na voze Mitsubishi Lancer EVO IX Na druhém místě je s minimálním odstupem 0,3 sekundy dvojice Josef Peták, Alena Benešová (Peugeot 207 S2000). Třetí příčka patří dvojici Jan Sýkora, Martina Škardová (Mitsubishi Lancer EVO IX), která ztrácí na první příčku 6,8 sekundy.

žádný příspěvek celý článek »

Hlasy jezdců před startem pelhřimovské rally

foto

2. srpna 2008 • 11:00

V pátečním večeru proběhl na zaplněném Masarykově náměstí v Pelhřimově slavnostní start spojený s představením posádek V. CEBIA Rallye Pelhřimov – Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008 . Celkem 93 posádek projelo startovní rampou, neboť Josef Čermák (Renault Clio Spot, startovní číslo 60) nenastoupil na start z vážných rodinných důvodů. Co řekli hlavní favorité rally před startem soutěže?

žádný příspěvek celý článek »

Přejímkami v Pelhřimově prošlo celkem 94 vozů

foto

2. srpna 2008 • 10:00

Pořadatelé pátého podniku MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally 2008 a čtvrtého pokračování republikového šampionátu historických automobilů hlasí celkem 94 převzatých posádek do V. CEBIA Rallye Pelhřimov – Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008. Z uvedeného počtu prošlo administrativními a technickými přejímkami celkem 15 historických vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Královehradecký rally klub má napilno

foto

1. srpna 2008 • 14:00

Posádka Královehradeckého rally klubu bude o víkendu startovat v dalším pokračování spritového mistrovství v Pelhřimově. Po 'boudě' a vítězství na Rallysprintu Kopná je v dílnách klubu velmi čilý ruch.

žádný příspěvek celý článek »

Kam v Pelhřimově na rychlostní zkoušky?

foto

1. srpna 2008 • 05:00

V sobotu 2. srpna se pojede V.CEBIA Rallye Pelhřimov – Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008, která je pátým podnikem seriálu MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally a zároveň se jede jako další díl domácího šampionátu historiků. Pořadatelé z Rallye Klubu Pelhřimov v AČR připravili trať v délce 272,87 km, na posádky čeká celkem 9 rychlostních zkoušek na čtyřech úsecích v celkové délce 70,31 km. Kam zamířit v sobotu v okolí Pelhřimova na rychlostní zkoušky? Organizátoři připravili pro diváky celkem pět diváckých míst.

žádný příspěvek celý článek »

Pohled do historie: Loni vyhrál v Pelhřimově Trojan

foto

1. srpna 2008 • 04:00

CEBIA Rally Pelhřimov 2007 – Memoriál Tomáše Vojtěcha. Tak zněl oficiální název loňského ročníku pelhřimovské rallye, která příznivcům rallysportu nabídla podívanou na řadu špičkových jezdců a vozů na tratích v okolí Pelhřimova. Soutěž se jela jako součást seriálu mediasport.cz Mistrovství České republiky v rally 2007.

žádný příspěvek celý článek »

Pelhřimovská rally se pojede potřetí jako Memoriál Tomáše Vojtěcha

foto

1. srpna 2008 • 03:00

Druhý ročník Rallye Pelhřimov v roce 2005 se zapsal do myslí příznivců automobilového soutěžního sportu černým písmem. Po organizační stránce výborně připravený podnik českého šampionátu v rallysprintech byl předčasně ukončen po tragické události, která se stala krátce po jedenácté hodině dopoledne. Psala se sobota 16. dubna 2005.

žádný příspěvek celý článek »

Pro údržbu provozní teploty

foto

30. července 2008 • 03:00

I v úmorném letním vedru je třeba udržovat pilota ROTA Plzeň zahřátého, proto jede do Pelhřimova. Původně sice neměl v úmyslu tým ROTO Plzeň do seriálu rallysprintů Jana Šlehofera nasazovat, ale trochu přehodnotil strategii. Mezi Bohemií a Barum Rally by nastala příliš dlouhá prodleva, proto se jednička týmu vydá i do Pelhřimova.

žádný příspěvek celý článek »

toplist