www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Würth Partr Rally Vsetín

Je to bedna, ale málem jsme se koupali

foto

28. října 2008 • 10:50

Na krásnou krajinu v okolí Vsetína budou letos Jan Jelínek a Miroslav Kotěna z Autoline Rally Teamu vzpomínat v dobrém, třetí místo celkově je vydařenou tečkou za letošní sezonou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Würth Partr Rally Vsetín od Ondřeje Zemana

foto

26. října 2008 • 10:30

Letošní ročník národního rallysprintového mistrovství se uzavřel na tratích v okolí Vsetína. Tentokrát pořadatelům přálo počasí a po dlouhé době se valašská soutěž obešla bez sněhové nadílky. Jak se posádkám dařilo si můžete prohlédnout v dnešní fotogalerii, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Ondřej Zeman.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínský sprint: nejlépe jel Odložilík

foto

25. října 2008 • 20:00

Po napínavém souboji plném havárií, rušení rychlostních zkoušek a odstoupení se nakonec vítězem závěrečného podniku mistrovství republiky ve sprintrally WÜRTH PARTR RALLY Vsetín 2008 stal Roman Odložilík z týmu SAS Zlín. Druhý, s jedenáctivteřinovou ztrátou na prvního skončil slovenský závodník Peter Gavlák (ARC Slovakia) a s třetím nejrychlejším časem, s třiatřicetivteřinovým mankem, dojel zlínský jezdec Jan Jelínek (Autoline rally team).

žádný příspěvek celý článek »

Kunčice prokleté: 6. erzeta kvůli bouračce zrušena

foto

25. října 2008 • 17:00

Rychlostní zkouška Kunčice pod Ondřejníkem nadělala další vrásky pořadatelům. Do jejího cíle se podařilo dojet pouze sedmnácti vozům. Trasu totiž zablokoval havarovaný vůz Milana Pantálka (st.č. 14) tak, že zkoušku museli organizátoři přerušit a následně zrušit.

žádný příspěvek celý článek »

Po páté erzetě: Orsák se propadl, Cserhalmi mimo hru

foto

25. října 2008 • 14:00

Po páté rychlostní zkoušce vede jeden z favoritů soutěže Roman Odložilík před Petrem Gavlátem a Janem Jelínkem. Slovenský jezdec Tibor Cserhalmi odstoupil po druhé erzetě kvůli technické závadě na převodovce, je tak mimo hru. Na 38. místo se před obrovskou diváckou kulisou propadl loňský vítěz vsetínského sprintu Jaroslav Orsák.

žádný příspěvek celý článek »

Po druhé erzetě je už deset jezdců mimo hru

foto

25. října 2008 • 12:00

První rychlostní zkouška z Vidče na Bystřičku proběhla vcelku hladce. Až na pětici jezdců, kteří odstoupili respektive nenastoupili kvůli technickým závadám, dojeli do cíle všichni, kteří odstartovali. To však nelze říci o erzetě druhé, která proběhla na trati Malá Bystřice – Vesník.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínský sprint odstartoval

foto

25. října 2008 • 09:00

Přesně v 8.00 sjelo z rampy před vsetínským zámkem první závodní vozidlo. Vsetínská WÜRTH – PARTR RALLY 2008, která představuje vyvrcholení letošní sezony ve sprintrally, odstratovala..

žádný příspěvek celý článek »

Kunčické erzetě nepřeje štěstí!!!

foto

24. října 2008 • 23:00

Pořadatelům vsetínského Autoklubu Vsetín – město v AČR nepřeje ve spojení s rychlostní zkouškou Kunčice pod Ondřejníkem štěstí. Při předchozích dvou ročnících značně potrápilo organizátory soutěže počasí, kdy ovlivnila tuto rychlostní zkoušku nečekaná sněhová nadílka.

příspěvků: 2 celý článek »

Vsetínský sprint startuje za 14 hodin: Itinerář převzalo 104 posádek

foto

24. října 2008 • 21:00

Přesně 104 posádek by se nakonec mělo postavit za 14 hodin na start závěrečného podniku mistrovství ČR ve sprintrally – WÜRTH – PART RALLY Vsetín 2008. Přesně tolik si totiž dnes odpoledne převzalo itinerář.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák na Wűrth Partr rally: “Je rozhodnuto, jedeme!“

foto

24. října 2008 • 12:00

Mnoho otazníků se vznášelo nad Orsák rally sport teamem po nevydařené košické soutěži. Jarek Orsák i Karel Vajík havárií neztratili chuť do závodění. Horší to bylo s technikou. Nad účastí valašské posádky na WURTH Partr rally Vsetín 2008 už je však jasno.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý si odbude premiéru s Cliem R3

foto

23. října 2008 • 14:00

Vítěz loňského ročníku Poháru mládeže Honza Černý se po zisku řidičského průkazu naplno vrhnul do kolotoče automobilových soutěží. Za volantem 'poloáčka' Peugeot 206 RC dokázal na některých závodech dokázat, že se s ním bude muset v budoucnu počítat.

příspěvků: 5 celý článek »

Jaromír Tomaštík prozrazuje divácká místa

foto

22. října 2008 • 11:00

Do startu WÜRTH PARTR rally Vsetín 2008 zbývá necelý týden. Přípravy pořadatelů finišují a vrcholí i poslední dodělávky na závodních vozech v jednotlivých týmech. Z příprav jsme vyrušili vsetínského Jaromíra Tomaštíka a poprosili jej, aby pro vás diváky, vytáhl z tratě závěrečného sprintu atraktivní místa.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Pantálek ve Vsetíně s Puntem S2000

foto

21. října 2008 • 17:00

Skvělá zpráva dorazila pořadatelům Würth Partr Rally Vsetín 2008 od Milana Pantálka. Jezdec Gemini rally teamu avizuje krátce před startem závěrečného sprintu změnu vozu. Vsetínskou soutěž absolvuje posádka Pantálek – Novák s Fiatem Grande Punto S2000.

žádný příspěvek celý článek »

toplist