www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 08 - Rali Vinho da Madeira (ME)

Fotogalerie z Madeiry od Jiřího Jermakova

foto

7. srpna 2008 • 16:30

O uplynulém víkendu se uskutečnil na portugalském ostrově Madeira poslední díl seriálů IRC a mistrovství Evropy před zlínskou Barum rally. Atmosféru napínavých soubojů na asfaltových ostrovních cestách můžete nasát z dnešní fotogalerie, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Jiří Jermakov.

žádný příspěvek celý článek »

Madeira kořistí Vouilloze

foto

6. srpna 2008 • 12:00

Francouzský jezdec Nicolas Vouilloz vyhrál portugalský díl seriálu IRC konaný na ostrově Madeira a osamostatnil se tak od Lucy Rossettiho na čele prestižního seriálu. Rali Vinho da Madeira ale naplno ukázala, proč se tento šampionát stává čím dál atraktivnějším.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rali Vinho Madeira ON LINE !

foto

2. srpna 2008 • 08:00

Seriály Intercontinental Rally Challenge a mistrovství Evropy pokračují na přelomu července a srpna svým portugalským dílem na turisticky známém ostrově Madeira. Zápolení špičkových pilotů na asfaltových cestách s námi můžete sledovat v ON LINE výsledcích.

žádný příspěvek celý článek »

Na Madeiře při shakedownu kraloval Bruno Magalhaes

foto

30. července 2008 • 23:00

Největší favorit a zároveň nejlepší domácí jezdec Bruno Magalhaes zvítězil v dnešním shakedownu před Rali Vinho da Madeira, dalším dílu letošních seriálů Intercontinental Rally Challenge a mistrovství Evropy. Na pomyslné stupně vítězů jej doprovodili Renato Travaglia a lídr obou šampionátů Luca Rossetti.

žádný příspěvek celý článek »

Na Madeiře Scandola místo Alena

foto

29. července 2008 • 04:00

Na poslední chvíli proběhla ve startovní listině Rali Vinho da Madeira nepříliš často vídaná změna. Tovární tým Fiat na poslední chvíli vyměnil týmovou dvojku, když se místo Antona Alena představí Umberto Scandola.

žádný příspěvek celý článek »

Markku Alen na Madeiře jako předjezdec

foto

23. července 2008 • 06:00

Legendární finský pilot Markku Alen doprovází svého syna Antona na většině soutěží seriálu Intercontinental Rally Challenge. Nejinak tomu bude koncem příštího týdne na Rally Vinho da Madeira. Markku Alen se však tohoto podniku zúčastní aktivně.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist