www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Rajd Magurski

Leszek Kuzaj zvítězil na Rajdu Magurském

foto

7. února 2008 • 01:00

Přestože nezvítězili v ani jediné rychlostní zkoušce, přesto vkročili Leszek Kuzaj a jeho britský spolujezdec Craig Parry nejlepším možným způsobem do letošního polského šampionátu - vítězstvím. Horkokrevný Kuzaj tentokrát dokázal udržet vůz po celou dobu na cestě a i se starším modelem Imprezy N12 si odnesl nejvíce bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rajdu Magurského od Romana Kašpárka

foto

5. února 2008 • 08:00

O uplynulém víkendu začal u našich severních sousedů národní šampionát. Na tratích Rajdu Magurského byl pro letošní zimu atypický dostatek sněhu, takže se početné skupiny fanoušků měly nač dívat. I vy máte možnost nasát atmosféru na téměř sedmdesátce snímků, jejichž autorem je náš spolupracovník Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rajdu Magurského od Miroslawa Zagórného

foto

4. února 2008 • 07:00

O uplynulém víkendu začal u našich severních sousedů národní šampionát. Na tratích Rajdu Magurského byl pro letošní zimu atypický dostatek sněhu, takže se početné skupiny fanoušků měly nač dívat. I vy máte možnost nasát atmosféru na čtyřicítce snímků, jejichž autorem je náš polský spolupracovník Miroslaw Zagórny.

žádný příspěvek celý článek »

Czopik pojede polské mistrovství s lancerem

foto

1. února 2008 • 06:00

MRT by Nocentini, italský tým z Trezzana sul Naviglio, přivezl pro posádku Tomasz Czopik-Glib Zagorij do polských Gorlic, kde se už tento víkend pojede zahajovací podnik tamějšího mistrovství Rajd Magurski, Mitsubishi Lancer Evo IX. Ve dvojici ACE-Racingu byl původně jako spolujezdec nahlášen Lukasz Wronski, Czopikův dosavadní navigátor ale našel mezi svými pracovními povinnostmi trochu volného času a Magurski nakonec pojede on.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist