www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Impromat Rallysprint Kopná

Fotografie z Impromat Rallysprint Kopná

4. července 2006 • 17:15

Můžete si prohlédnout první fotogalerii z pátého podniku letošního českého rallysprintového šampionátu, kterým byla o uplynulém víkendu Impromat Rallysprint Kopná. Autorem téměř padesátky snímků je náš stálý spolupracovník Jiří Jermakov.

žádný příspěvek celý článek »

Sutr s Veselou dojeli na šestém místě

4. července 2006 • 17:00

Posádka XTG Berdych Teamu Jiří Sutr a Petra Veselá startovala v rámci Impromat Rallysprint Kopná s vozem Škoda Felicia 1400. Tento vůz připravuje Jiřímu Sutrovi hlubošský tým Montcar Autosport.

žádný příspěvek celý článek »

Maďar Szabó vyhrál sprint v Kopné

2. července 2006 • 08:50

Maďarský jezdec Gergély Szabó vyhrál čtyřiadvacátý ročník Impromat rallysprintu Kopná. Szabó se svým vozem Ford Focus WRC opanoval absolutní klasifikaci soutěže, která byla součástí mistrovství České republiky ve sprintrally a takzvané super rally série.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců po RZ 3

1. července 2006 • 12:20

Po třetí rychlostní zkoušce pokračuje napínavý vteřinový souboj o prvenství mezi maďarským hostem Gergély Szabem s Fordem Focus WRC a Leošem Flídrem s Octavií WRC. V rámci MČR jsou nejvýše Josef Semerád a překvapivě také domácí Roman Odložilík a Vladimír Barvík.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců po prologu

1. července 2006 • 11:00

Vítězem úvodního prologu letošní Kopné se stal Leoš Flídr se Škodou Octavií WRC. Naopak se příliš nedařilo Eddy Schlagerovi, který dělal ve Slušovicích na louce hodiny, Karel Trněný, Jiří Hladík, Michal Hora a Vít Böhm pak končí úplně.

žádný příspěvek celý článek »

Hlasy předních jezdců před startem Kopné

1. července 2006 • 10:00

Hodinu před startem dalšího podniku českého sprintového šampionátu, Impromat Rallysprint Kopná, jsme zachytili následující ohlasy předních jezdců v servisní zóně ve Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Do Kopné odstartuje 87 vozů, Kopecký zůstal v roli diváka

1. července 2006 • 08:00

Celkem 87 posádek včetně jednoho historického vozu prošlo technickou přejímkou XIV. IMPROMAT Rallysprint Kopná ve Slušovicích. Populární závod na Kopné je pátým podnikem Mediasport Mistrovství České republiky ve sprintrally 2006 a zároveň dalším pokračováním Rally Super Série mistrovství České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Liška se postaví proti svému týmu

30. června 2006 • 11:00

I když prioritou Milan Liška jsou letos starty v Mezinárodním mistrovství ČR rally, nebude chybět ani na startu víkendového Impromat Rallysprintu Kopná, který - jako celá řada nejen domácích soutěžáků - považuje za opravdový svátek a jeden z vrcholů sezony automobilových soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Leoš Flídr před startem v Podkopné Lhotě

29. června 2006 • 16:00

Posádka náchodského týmu SVC Motorsport se představí na dalším dílu Rally Super Série opět za volantem vozu Octavia WRC EVO III. Sprintrally Podkopná Lhota startuje v pátek v podvečer prologem ve Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Novas: Tátu musíme porazit, i kdybych měl Volfa rozřezat

29. června 2006 • 07:45

"Malá Barumka", nejkrásnější sprint sezony, velká soutěžácká party... Takové a další přídomky tradičně patří k Rallysprintu Kopná, který startuje už v pátek 30. června.

žádný příspěvek celý článek »

Minaříkova srdeční záležitost

29. června 2006 • 04:00

Vstříc své domácí soutěži se o tomto víkendu vydá posádka Lubomír Minařík – Viktor Semela, kterou čeká pátý a pro mnohé jezdce také nejkrásnější díl letošního Mistrovství České republiky ve sprintrally – XIV. Impromat Rallysprint Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

Časové uzávěrky silnic při Rallysprintu Kopná

28. června 2006 • 11:00

Pořadatelé z RALLYSPRINT KLUB v AČR Podkopná Lhota upozorňují, že během XIV. IMPROMAT Rallysprint Kopná 2006 dojde k úplné uzavírce silnic v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty. Jedná se o následující úseky rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Schlagerův čtvrtý pokus

28. června 2006 • 02:00

Rally super série si dala v červnu přestávku. Od minulé soutěže v Českém Krumlově již uběhl měsíc a přišel tedy čas vyhnat pavouky z výfuků závodních vozů a opět vyrazit na trať. Sedmým zastavením dvanáctidílného seriálu RSS bude o nadcházejícím víkendu Valašsko.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná - vše se odehraje na jednom místě!

26. června 2006 • 12:00

Pátý díl Mediasport Mistrovství České republiky ve sprintrally 2006 proběhne ve Slušovicích na Zlínsku pod názvem IMPROMAT Rallysprint Kopná (30. června – 1. července).

žádný příspěvek celý článek »

Popis RZ na Rallysprintu Kopná

23. června 2006 • 08:50

Trať soutěže je umístěná na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů, zhruba 20 kilometrů severovýchodně od krajského města Zlín. Centrum soutěže se nachází ve Slušovicích v areálu dostihové dráhy.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist