www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Labská Trotina Rallye

Jelínkovo prokletí poslední RZ pokračuje

18. října 2006 • 03:00

Jan Jelínek už potřetí v sezoně může žehrat na smůlu, která jej postihla na posledním měřeném testu. Tentokrát za defekt nezaplatil pádem pořadím a veškerá snaha o útok na medailové příčky tím přišla vniveč.

žádný příspěvek celý článek »

Chybička zhatila Volfovu snahu

17. října 2006 • 08:30

Pokolikáté už? Drobná jezdecká chybička, kterou by možná jiní zaplatili maximálně pomuchlaným plechem nebo utrženým nárazníkem, opět zhatila Jiřímu Volfovi a Petru Novákovi dobře rozjetý závod...

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Labské Trotina Rally

17. října 2006 • 05:00

Předposledním podnikem letošního sprintového šampionátu byla víkendová Labská Trotina Rallye. Jak se bojovalo na náročných rychlostních zkouškách v okolí Žamberka si můžete prohlédnout na téměř devadesátce snímků, jejichž autorem je Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Hlasy po RZ 4 Labské Trotina Rally

14. října 2006 • 12:30

Podle slov jezdců byl začátek letošní soutěže těžký, neboť na tratích zůstávalo hodně vlhkých míst a místy vytahaný štěrk. Na jednu takovou situaci doplatil v tu chvíli vedoucí Jiří Volf, který narazil čelně do svahu. Poškodil intercooler a hadici od turba, vůz tak ztratil výkon a jezdec šanci na přední umístění.

žádný příspěvek celý článek »

Flídr a domovská Labská

13. října 2006 • 13:50

Náchodská posádka týmu SVC Motorsport Leoš Flídr - Bohumil Ehl, která se dnes večer postaví na start prologu Labské Trotina Rallye má na domovské rally vysoké ambice.

příspěvků: 1 celý článek »

Labská - Jiří Volf poprvé s Lancerem Evo IX

13. října 2006 • 03:00

Tým NTS Plzeň - Gassner Rallisport zbrojí na finálové boje v domácím šampionátu sprintrally. Posádka Jiří Volf - Petr Novák se na start Labské Trotina rally, předposledního podniku sezony, který se jede ve dnech 13. a 14. října v okolí Hradce Králové a Žamberka, postaví s vozem Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

TipCars Rally Team odjíždí do Hradce v oslabení

12. října 2006 • 10:25

Předposledním podnikem letošní rallysprintové sezóny je 13. - 14. října Labská Trotina Rally Hradec Králové. Za TipCars Rally Team zde budou bojovat tentokrát pouze dvě soutěžní posádky.

žádný příspěvek celý článek »

Matador Cup pokračuje v okolí Hradce Králové

11. října 2006 • 12:55

Matador Cup pokračuje 14. října Labskou Trotina Rally Hradec Králové a tento podnik je předposlední soutěží nejenom tohoto seriálu, ale i Mistrovství České republiky ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Labskou Trotina Rallye

10. října 2006 • 11:45

Celkem 120 posádek je přihlášených na Labskou Trotina Rallye, předposlední podnik českého rallysprintového šampionátu, super serie a navíc i poháru České republiky, který se pojede o nadcházejícím víkendu na náročných tratích v okolí Žamberku nedaleko Hradce Králové.

žádný příspěvek celý článek »

Letošní derniéra VSV rallye teamu

10. října 2006 • 03:00

Poslední letošní vystoupení čeká v závěru tohoto týdne posádky jihočeského VSV rallye teamu. Na startu Labské TROTINA Rallye s centrem v Žamberku se kromě Pavla Stráského pilotujícího Škodu 130 L/A objeví i Jan Mašek se Škodou 120 S Rallye, jenž tentokrát převezme roli týmové jedničky Michala Habarta.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík musí taktizovat

10. října 2006 • 01:00

Předposlední podnik MČR ve sprintrally – Labská Trotina rally může předčasně rozhodnout o majiteli trůnu ve třídě A6. V tvrdé konkurenci kitových vozů je horkým kandidátem na prvenství posádka Lubomír Minařík – Viktor Semela, která se svou Škodou Felicia Kit Car letos vybojovala ve své třídě tři první místa.

žádný příspěvek celý článek »

Volby posouvají Labskou Trotina Rallye

30. srpna 2006 • 20:30

Z důvodů konání komunálních voleb se posouvá termín LTR z termínu 20. - 21.října na nový termín a to o týden dříve to jest: 13. - 14. října 2006. Pro pořadatelský tým to znamenalo značné zkomplikování již připravené soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

toplist