www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Rally Vysočina

Rally Vysočina v podání Milana Blahouta

foto

3. prosince 2008 • 01:00

Rally Vysočina, s centrem v historickém městě Telč, se stala osmého listopadu součástí závěrečného dějství šampionátu historických automobilů. Zápolit o poslední možné body do MČRHA přijelo na deštěm zmáčené tratě pouhých šest posádek této atraktivní kategorie. I tak se dali očekávat napínavé a zajímavé souboje.

žádný příspěvek celý článek »

Hejhalovi vítězně na Rally Vysočina

foto

25. listopadu 2008 • 12:00

„Tak jsme to konečně dokázali“ ozvalo se v interkomu posádky Petra a Martina Hejhalových z Dlouhé Vsi po poslední rychlostní zkoušce. Ale nepředbíhejme. Z kouzelného náměstí Zachariáše z Hradce v Telči, z města právem zapsaného do seznamu světového dědictví UNESCO, odstartovalo již značně prořídlé pole soutěžních posádek, snažících se vybojovat poslední body do klasifikace MČR historiků v rally.

příspěvků: 2 celý článek »

Třebíčský Martin Hudec absolutním vítězem K4 poháru 2008

foto

24. listopadu 2008 • 12:00

Třebíčský závodník Martin Hudec s navigátorem Bobem Černochem potvrdili při posledním podniku na téměř domácí Rallye Vysočina v okolí Telče výborný úspěch. Stali se absolutními vítězi K4 poháru v rallye 2008. Přitom usměvavý jezdec do světa automobilových soutěžáků zatím spíše jen nakukuje. Dosud se věnoval hlavně motocyklovému enduru a má na kontě i starty v Šestidenní.

žádný příspěvek celý článek »

Nepovedený závěr sezóny

foto

14. listopadu 2008 • 03:00

Na letošní poslední dvě soutěže K4 Poháru České republiky v rally nebudou členové Rally Teamu Volenice vzpomínat rádi. Před Wurth Partr Rally Vsetín prošel týmový Favorit běžnou kontrolou a důkladnou revizí a opravou ve Šternberku neposlušných brzd.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf vyhrál poslední rally sezóny

foto

10. listopadu 2008 • 14:00

Posádka Rally Teamu Subaru ČR Vojtěch Štajf – Jiří Černoch splnila svůj cíl a zvítězila v Rally Vysočina. Tak by se stručně dalo popsat vystoupení bílomodrého vozu Subaru Impreza WRX STI na soutěži, která byla posledním domácím mistrovským podnikem roku 2008.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf jede na Vysočinu bavit sebe i diváky

foto

7. listopadu 2008 • 17:35

Doslova na poslední chvíli se přihlásila na Rally Vysočina i posádka Rally Teamu Subaru ČR Vojtěch Štajf – Jiří Černoch. Se svým vozem Subaru Impreza WRX STI už nebudou závodit o body v národním šampionátu ani v Evropském poháru, jejich jediným cílem bude udělat si radost jízdou a vyzkoušet si po téměř půlroční pauze, zda jejich tradičně vynikající souhra funguje.

žádný příspěvek celý článek »

Startovní listina Rally Vysočina slibuje více než zajímavé souboje

foto

3. listopadu 2008 • 10:00

Po uzavření startovní listiny na letošní Rally Vysočina můžeme konstatovat, že v konkurenci dalších dvou podniků, jsme obstáli se ctí. Na listině přihlášených figuruje přes 50 posádek v čele s Milanem Chvojkou a Martinem Bujáčkem. Pohledem na seznam posádek už nyní můžeme očekávat více než zajímavé souboje s několika adepty na celkové vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Do startu Rally Vysočina zbývají necelé 4 týdny...

foto

22. října 2008 • 06:00

Pořadatelé z Okříšek pokračují naplno v přípravách na letošní obměněnou Rally Vysočina. Jak jsme již uvedli centrum soutěže je pro letošní rok přesunuto do historické Telče, stejně tak jako většina rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Letošní Rally Vysočina v naprosto novém

foto

26. září 2008 • 05:00

Po několika rozhodnutích týkajících se budoucnosti Rally Vysočina můžeme směle prohlásit, že tato soutěž nejenže žije dále a je plně připravena, ale poskytne nové sportovní zážitky všem – jak divákům, tak především jezdcům. Po tragických událostech v automobilovém sportu v našem kraji se ukázalo jako velice přínosné přesunutí termínu na nejdříve možný, kterým je 7. a 8. listopad.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vysočina 2008 v novém termínu!

foto

25. června 2008 • 07:00

Protože tuto tiskovou informaci vydáváme po tragické události na Horácké rally, která se jela v našem regionu, vzdáváme čest památce Miroslavu Levorovi a Pavle Třebínové, vyjadřujeme upřímnou soustrast pozůstalým.

žádný příspěvek celý článek »

toplist