www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 09 - Rally Argentina (PCWRC+JWRC)

Henning Solberg měl při tréninku problémy

foto

23. dubna 2009 • 09:00

"Bude to těžká rally," říkal po včerejších seznamovacích jízdách Rally Argentina, Henning Solberg. Norský pilot týmu Stobart Ford urval u svého tréninkového Volva S60 tlumič. Mechanikům již před startem přidělal práci nikoliv na soutěžním speciálu, ale na tréninkovém voze týmu Ford.

žádný příspěvek celý článek »

Eyvind Brynildsen v Argentině ve velkých nesnázích

foto

22. dubna 2009 • 21:45

Zlé zprávy přicházejí z Argentiny. Eyvind Brynildsen a Denis Giraudet se ocitli v nepříjemné situaci. Jejich Mitsubishi Lancer Evo IX z dílen Ralliart New Zealand do místa konání Rally Argentina nedorazí. Soutěžní speciál norsko-francouzské dvojice byl omylem naloděn na loď do Rio de Janeira, odkud byl celními orgány odeslán zpět na Nový Zéland.

příspěvků: 1 celý článek »

Martin Prokop před Argentinou: Doufám, že jsme dobře připraveni

foto

22. dubna 2009 • 17:05

Martin Prokop s Janem Tománkem se na jihoamerickém kontinentu pokusí rozšířit svůj bodový účet v produkčním šampionátu, který jim prozatím zaručuje průběžnou třetí příčku. Při argentinské neúčasti Arauja a Sandella se české dvojici otevírá šance přiblížit se prozatímním lídrům seriálu.

žádný příspěvek celý článek »

Latvala má nůž na krku

foto

22. dubna 2009 • 12:00

V nepříjemné situaci se před Argentinskou Rally nachází Jari-Matti Latvala. Nůž na krku a podlamující se židle v týmu BF Ford WRT pramení z výsledků v letošní sezoně. Po sezoně v týmu Stobart a loňské „zahřívací“ v týmu BF Ford by měl letos pravidelně bodovat, ale opak je pravdou.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën vstříc argentinským vedrům

foto

22. dubna 2009 • 08:00

Citroën Total World Rally Team cestoval na Rally Argentina s nelíčeným nadšením. Koktejl namíchaný z kvalitních rychlostních zkoušek, úžasné krajiny, všudypřítomných diváků a posledního rekordního zápisu k tomu je pro tým obzvlášť lákavý.

žádný příspěvek celý článek »

Petter Solberg: Už se cítím mnohem lépe

foto

15. dubna 2009 • 08:00

Po slušném čtvrtém místě z poslední soutěže WRC, kterou byla Portugalská rally, by Petter Solberg se svou Xsarou WRC rád na podobné vlně pokračoval i v Argentině, kam zavítá kolotoč WRC již příští víkend. Solberg se v minulých týdnech potýkal s nepříjemnou nemocí, kdy byla nucena i hospitalizace v nemocnici, nyní se již však dle svých slov cítí o mnoho lépe.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist