www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 09 - Agrotec Mogul Rally Hustopeče

Petr Hozák vyvrací spekulace o nehodě

foto

16. června 2009 • 08:00

Agrotec Mogul Rally Hustopeče přehoupla nejvyšší český šampionát do své druhé poloviny, ale teprve potřetí se letos na tratích objevil Petr Hozák, tentokrát se spolujezdcem Víťou Houštěm.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem stříbrní v Hustopečích

foto

16. června 2009 • 07:00

Václav Pech jun. s Petrem Uhlem získali o uplynulém víkendu cenné druhé místo při Rallye Hustopeče jak v absolutní klasifikaci Mezinárodního mistrovství České republiky tak v klasifikaci Mistrovství střední Evropy, kterého se posádka EuroOil teamu účastní v rámci české národní reprezentace a kde průběžně vedou.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf vyhrál Pohár Pirelli v Hustopečích

foto

16. června 2009 • 06:00

O uplynulém víkendu pokračovalo Mediasport MMČR v rally soutěží v okolí Brna a Hustopečí. Agrotech Rally Hustopeče byla zároveň součástí čtvrtého závodu Poháru Pirelli v rámci „velkého“ mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Jiřího Dokulila

foto

15. června 2009 • 17:00

Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu na tratích mezi vinicemi v okolí města Hustopeče. Dnes si můžete prohlédnou fotografie z páteční nepříznivým počasím poznamenané etapy i slunné soboty od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jiřího Dokulila.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf se raduje: konečně to s hatchbackem vyšlo

foto

15. června 2009 • 13:00

Okolnosti tomu chtěly, že Subaru Czech Rally Team z úvodních tří soutěží letošního Mezinárodního mistrovství České republiky na dvou z nich učil závodit nový vůz a bojoval s jeho dětskými nemocemi. Na šumavské soutěži pak rychlou jízdu ukončila havárie, a tak až výtečná čtvrtá příčka z právě uplynulé Rally Hustopeče představuje pro posádku Vojtěch Štajf – Michal Ernst tak trochu vysvobození ze zakletí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Romana Kašpárka

foto

14. června 2009 • 19:45

Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu na tratích mezi vinicemi v okolí města Hustopeče. Dnes si můžete prohlédnou fotografie z páteční nepříznivým počasím poznamenané etapy i slunné soboty od našeho stálého redakčního spolupracovníka Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Pavla Janiše

foto

14. června 2009 • 12:00

Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu na tratích mezi vinicemi v okolí města Hustopeče. Dnes si můžete prohlédnou fotografie z páteční nepříznivým počasím poznamenané etapy i slunné soboty od našeho stálého redakčního spolupracovníka Pavla Janiše.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Mogul rally Hustopeče vyhrál Roman Kresta

foto

14. června 2009 • 10:00

Roman Kresta se spolujezdcem Petrem Grossem na peugeotu vyhráli Agrotec Rallye Hustopeče, čtvrtý díl seriálu Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Se ztrátou 43,4 vteřiny dojeli druzí obhájci prvenství Václav Pech s Petrem Uhlem. Třetí byli Pavel Valoušek se Zdeňkem Hrůzou rovněž na mitsubishi.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče: Ohlasy z cíle (MP3)

foto

13. června 2009 • 17:00

Vítězem dalšího podniku letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích se dnes odpoledne v Hustopečích stala dvojice Roman Kresta - Petr Gross na voze Peugeot 207 Super 2000. Status quo na konci dne zůstal zachován i u dalších pódiových pozic, o které se podělili Václav Pech a Pavel Valoušek na Lancerech Evo 9.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče: Ohlasy po RZ 13 (MP3)

foto

13. června 2009 • 13:15

Před závěrečnou sekcí Agrotec Mogul Rally Hustopeče si vedoucí jezdec soutěže Roman Kresta udržoval půlminutový náskok před Václavem Pechem, kterému se lépe povedlo zvolit pneumatiky na úvodní sekci dnešní druhé etapy. Třetí místo po výpadku Jaroslava Orsáka a Romana Odložilíka relativně v klidu drží Pavel Valoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslav Orsák ze hry

foto

13. června 2009 • 12:00

Úvodní rychlostní zkouška druhého dne RZ10 Bořetická (16,09 km) se stala osudným průběžně třetí posádce klasifikace Orsák – Vajík (Mitsubishi Lancer Evo IX), která havarovala na čtvrtém kilometru testu.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče: Ohlasy po RZ 9 (MP3)

foto

13. června 2009 • 02:00

Po první etapě Hustopečské rally si na čele průběžné absolutní klasifikace lehce upevnil své vedoucí postavení Roman Kresta na Peugeotu 207 S2000 před Václavem Pechem na Mitsubishi Lancer Evo IX. Třetí místo patřilo po deváté RZ juniorovi Jaroslavu Orsákovi na dalším Lanceru Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče: Ohlasy po RZ 5 (MP3)

foto

12. června 2009 • 23:50

Úvod prvního dne letošní Agrotec Mogul Rally Hustopeče byl pro všechny soutěžící posádky extrémně náročný, když jim kromě tmy situaci notně zkomplikovaly silné dešťové přeháňky. S nástrahami prvních testů se nejlépe vypořádal Roman Kresta před Václavem Pechem. Velmi dobře začal také Roman Odložilík, který však své konto zatížil ještě před prvním testem penalizací.

žádný příspěvek celý článek »

Dvoukolky oslabené o Minaříka a Sýkoru

foto

12. června 2009 • 19:20

Do čtvrtého podniku Mediasport MMČR Agrotec Mogul rally Hustopeče odstartuje 54 posádek současných vozů, 13 dvojic bude bojovat o body do šampionátu historiků a tři v rámci jízdy Nostalgia.

žádný příspěvek celý článek »

Štajfova Impreza dostane na těžkých tratích zabrat

foto

12. června 2009 • 06:30

Tři týdny po českokrumlovské soutěži se Subaru Czech Rally Team představí na jihomoravské Rally Hustopeče. Na tomto podniku, jenž je opět součástí Mezinárodního mistrovství České republiky a Evropského poháru – central, čekají posádku Vojtěch Štajf - Michal Ernst náročné tratě plné střídajících se rytmů a také nerovností na cestě.

žádný příspěvek celý článek »

toplist