www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Portugal Rally

Markko Märtin pojede Portugalskou rally

10. února 2006 • 13:14

Podle estonských novin Autoleht pojede Markko Märtin již příští měsíc s vozem skupiny N Portugalskou rally. Měl by to být speciál Subaru Impreza. Märtin sice před časem oznámil, že se již zřejmě na tratě seriálu mistrovství světa nevrátí a hodlá se věnovat manažerské práci ve svém týmu Subaru E.O.S. Rally, přesto si ale ojedinělý start nenechal ujít.

příspěvků: 1 celý článek »

Ohlasy jezdců po Portugalské rally

20. března 2006 • 05:00

Po nedávné Irské rally se jel o uplynulém víkendu další kandidátský podnik do mistrovství světa - Rally de Portugal. Na start byla pozvána řada zahraničních hvězd, prvenství však překvapivě vybojoval domácí Armindo Araújo.

žádný příspěvek celý článek »

Domácí jezdec zastínil zahraniční hvězdy

20. března 2006 • 01:45

Úřadující portugalský mistr Armindo Araújo dokázal zvítězit na domácí PT-Rally de Portugal, jednom z podniků honosících se titulem "kandidátský na mistrovství světa " a porazil tak řadu špičkových zahraničních pilotů.

žádný příspěvek celý článek »

Portugalsko: Shakedown vyhrál Tuohino (ohlasy)

17. března 2006 • 10:45

Vítězem shakedownu před startem Portugalské rally se stal Janne Tuohino s vozem Subaru Impreza skupiny N. Na druhém místě proťal cílovou pásku Daniel Carlsson a třetí skončil švédský rychlík Patrik Flodin. Markko Märtin zajel pátý nejlepší čas.

žádný příspěvek celý článek »

Portugalská rally: Ohlasy jezdců po tréninku

16. března 2006 • 10:30

Již o tomto víkendu startuje další podnik, který kandiduje na zařazení do seriálu mistrovství světa. Všechny posádky mají již za sebou trénink a připravují se na samotnou Portugalskou rally. Ještě předtím je ale čeká shakedown.

žádný příspěvek celý článek »

Přípravy na Portugalskou rally vrcholí

21. února 2006 • 11:10

Portugalská rally, která je kandidátským podnikem seriálu mistrovství světa, je již v podstatě připravena a také první informace z FIA hovoří o tom, že soutěž bude velmi kvalitní.

žádný příspěvek celý článek »

V Portugalsku pojedou hvězdy

16. února 2006 • 17:00

Podobně jako se Norská rally pokouší o vstup do mistrovství světa, také v Portugalsku jsou za vydatné pomoci vlády nakročeni do nejvyšších pater světových soutěží. A za úspěchem nejdou jen kvalitou pořadatelskou, ale také jezdeckou.

žádný příspěvek celý článek »

toplist