www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 09 - Rally Russia

Škodovácký double v Rusku

foto

11. července 2009 • 12:15

Suverénním způsobem opanovaly obě tovární Fabie S2000 letošní ročník Rally Russia. Až na jednu zkoušku vyhrál finský pilot Juho Hänninen všechny rychlostní testy a bezpečně obhájíl loňské prvenství. Stejně suverénně dojel druhý Jan Kopecký. Na stupně vítězů je pak doprovodil Giandomenico Basso.

příspěvků: 1 celý článek »

Sledujte Rally Russia ON LINE

foto

9. července 2009 • 18:30

Seriál Intercontinental Rally Challenge pokračuje v těchto dnech na tratích v okolí Vyborgu. Jak se bude při Rally Russia dařit všem posádkám včetně továrního týmu Škoda Motorsport můžete sledovat živě se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Škodovka opanovala ruský shakedown

foto

8. července 2009 • 23:55

Obě Fabie S2000 továrního týmu Škoda opanovaly dnešní shakedown na Rally Russia, další díl seriálu Intercontinental Rally Challenge. Na stupně vítězů je doprovodil švédský pilot Patrik Flodin, jehož Subaru Impreza STI N14 není mezi zaregistrovanými značkami do IRC, takže jeho čas nebyl pořadateli oficiálně zveřejněn.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Russia od Daniela Fessla

foto

17. července 2009 • 11:00

Ještě jednou se vrátíme na náročné šotolinové tratě v okolí Vyborgu, kde se konal zatím poslední díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, Rally Russia. Dnes se můžete podívat na stotřicítku exkluzivních snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rally Russia

foto

12. července 2009 • 03:00

Velkým triumfem továrního týmu Škoda Motorsport skončil další díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge. Jak to vypadalo na tratích Rally Russia si můžete prohlédnout na další stovce snímků z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Russia

foto

10. července 2009 • 19:00

Na náročných šotolinových tratích v okolí Vyborgu pokračuje v těchto dnech dalším dílem letošní seriál Intercontinental Rally Challenge. Pro navození správné atmosféry přinášíme kromě prvních záběrů z Eurosportu také sérii fotografií z první a druhé etapy.

žádný příspěvek celý článek »

I po druhé etapě vévodí Rally Russia obě Škodovky

foto

10. července 2009 • 17:45

I během páteční etapy se nic nezměnilo na absolutní dominanci obou vozů továrního týmu Škoda Motorsport. Juho Hänninen bezpečně zvítězil ve všech odjetých zkouškách a navýšil svůj náskok před druhým Janem Kopeckým už téměř na jednu minutu.

žádný příspěvek celý článek »

První etapa Rally Russia v režii Škody Motorsport

foto

10. července 2009 • 00:30

Podmáčená šotolina po vydatných deštích, v takovém duchu se odehrála první etapa právě probíhající Rally Russia, šestého dílu IRC jedoucího se v okolí Vyborgu. Skvěle do soutěže vkročil loňský vítěz a tovární pilot týmu Škoda Motrosport Juho Hänninen, který se po čtyřech odjetých testech usadil na průběžné první příčce, když dokázal na všech zajet nejrychlejší čas, následovaný druhou Fabií S2000 s Janem Kopeckým za volantem. Třetí místo patří po první etapě Protonu Satria Neo S2000 v rukou Guye Wilkse.

příspěvků: 3 celý článek »

Rozhovor s Pavlem Hortkem před Rally Russia

foto

9. července 2009 • 06:00

Další zastávkou pro tým Škoda Motorsport bude v letošní sezoně již zítra startující Ruská rally, šestý díl kalendáře IRC, do kterého mladoboleslavští vstoupili s omezeným programem několika vybraných podniků. Jak hodnotí dosavadní průběh roku a předstartovní prognózy před nadcházejícím vystoupením nám prozradí týmový manager, Pavel Hortek.

žádný příspěvek celý článek »

Abarth by v Rusku rád zlomil smolnou sérii

foto

6. července 2009 • 09:00

Tovární tým Abarth doufá, že se k nim konečně otočí po nevydařeném začátku sezony štěstěna čelem. Zlom by mohl přijít již o nadcházejícím víkendu, kdy v okolí Vyborgu startuje šestý podnik Intercontinental Rally Challenge, Ruská rally. Za volanty se představí stálice italského týmu Giandomenico Basso a po pauze na belgickém asfaltu opět Anton Alén, kterým se v předešlých letech na místní šotolině dařilo.

žádný příspěvek celý článek »

Anton Alén: V Rusku si věřím na vítězství!

foto

3. července 2009 • 19:30

Pilot Fiatu, Anton Alén, se po pauze na belgickém asfaltu, kde Fina nahradil v druhém továrním Abarthu Grande Punto S2000 domácí Bernd Casier, pro nadcházející Ruskou rally vrací zpět za volant. Začátkem tohoto týdne probíhal test v Itálii, po kterém si Alén do Ruska věří dokonce na příčku nejvyšší, čímž by rád vyrovnal umístění z roku 2007, kdy soutěži dominoval.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Russia

foto

30. června 2009 • 17:40

Po špičkově nabitém Ypres se seriál IRC přesouvá ke hranicím Ruska s Finskem, kde se uskuteční šotolinová Rally Russia. Díky velké vzdálenosti a velkým byrokratickým obstrukcím bude tentokráte jezdecké obsazení výrazně slabší.

žádný příspěvek celý článek »

toplist