www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - Pirelli Star Driver Shootout

Video z Pirelli Shootoutu od Aleše Trhlíka

foto

24. prosince 2009 • 08:00

Jako vánoční dárek pod dnešní stromek přinášíme osmnáctku videí z letošního ročníku Pirelli Shootoutu, který se uskutečnil ve druhé polovině září na tratích nedaleko rakouského Freistadtu. Autorem dnešní nadílky je náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Program Pirelli Star Driver zná i afrického vítěze

foto

22. září 2009 • 11:00

Program Pirelli Star Driver zná po minulém víkendu už čtyři z celkových pěti jezdců, kteří budou v příštím roce na tratích mistrovství světa jezdit se žlutočervenými vozy pod hlavičkou pneumatikářské společnosti z Itálie. Vedle rakouského Shootoutu, ze kterého vzešli dva evropští vítězové Ott Tänak a Alex Raschi, se konalo také finále v Africe, které v konkurenci šesti dalších jezdců nakonec vyhrál keňský pilot Peter Horsey.

příspěvků: 1 celý článek »

Letošní evropský Pirelli Star Driver Shootout zná své vítěze!

foto

19. září 2009 • 20:25

Během uplynulých dvou dnů soutěžilo šestnáct mladých pilotů v okolí rakouského Freistadtu o získání sedačky v závodním voze, který bude italská společnost Pirelli připravovat pro vybrané starty v mistrovství světa. Původní počet sedmnácti jezdců se zredukoval poté, co se Ital Davide di Benedetto sám ze soutěže ještě před jejím startem odhlásil.

příspěvků: 1 celý článek »

Mediasport zve fanoušky rally do Rakouska

foto

16. září 2009 • 03:00

Nadcházející víkend znamená pro fanoušky rally velké dilema. Pojede se podívat na předposlední domácí podnik Mediasport Mezinárodního Mistrovství ČR do okolí Příbrami nebo se vydá na evropské finále projektu Pirelli Star Driver do okolí rakouského Freistadtu...?

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Pirelli Shootoutu od Daniela Fessla

foto

20. září 2009 • 18:05

Včera se v okolí rakouského Freistadtu rozhodovalo o účastnících projektu Pirelli Star Drivers pro rok 2010. Vítězi se stali Ott Tänäk a Ales Raschi. Napínavé souboje na úsecích nedaleko českých hranic pro Vás zachytil náš stálý redakční spolupracovník Daniel Fessl.

žádný příspěvek celý článek »

toplist