www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - INA Croatia Delta Rally

Chorvatská INA Delta kořistí Pecha

7. června 2006 • 03:00

Velmi početná ekipa z České republiky se jako již tradičně vydala do Chorvatska na tamější nejvýznamnější soutěž, INA Delta Croatia Rally. A přestože to tak z počátku vůbec nevypadalo, stala se nakonec kořistí české posádky Václav Pech - Petr Uhel, kteří startovali se svou letošní novou zbraní - Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Pechův reprezentační start ozdoben vítězstvím

6. června 2006 • 15:00

Václav Pech jun. se spolujezdcem Petrem Uhlem přivezl z Chorvatska další cenné vítězství. Při svém letošním druhém reprezentačním startu dokázal opět porazit svoji konkurenci stejně tak jako v Tatrách, zvítězil absolutně i na INA Croatia Delta Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Kluzko, déšť a drama do posledního metru

7. června 2006 • 09:00

Jednoznačně nejzajímavější a nejnapínavější soutěž ve čtyřleté historii má za sebou Škoda Fabia Rallye Cup. Při chorvatské INA Delta Rallye vyhráli Mirek Levora s Martinem Pechem po 225 měřených kilometrech o necelých pět sekund, přičemž o pořadí na prvních dvou místech rozhodovala až úplně poslední rychlostní zkouška!

žádný příspěvek celý článek »

Štajf chválí chorvatské pořadatele i výběr tratí

4. června 2006 • 18:40

Druhý reprezentační start skončil pro Vojtěcha Štajfa a Jiřího Černocha předčasně na první rychlostní vložce druhé etapy chorvatské Ina Croatia Delta Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Řihák z INA Croatia Delta Rally (4)

4. června 2006 • 14:00

Ráno bylo příjemné, že start byl až v 10 hod a mohli jsme se konečně vyspat. Počasí bylo ráno velice větrné a chladné, obloha silně zatažená, ale zatím sucho.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Řihák z INA Croatia Delta Rally (3)

2. června 2006 • 19:10

Ve čtvrtek dopoledne jsme měli volno, a tak jsem se domníval, že se konečně pořádně vyspíme a odpočineme si. Bohužel opak byl pravdou. Již ve středu večer se začaly šířit poplašné zprávy, že někteří mechanici vezoucí auta mají problémy na hranicích na vstupu do Chorvatska.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf si hodlá v Chorvatsku spravit chuť

1. června 2006 • 23:40

Požár motoru nedaleko Českého Krumlova zastavil cestu bílomodrého vozu Subaru Impreza Spec C týmu Subaru ČR – Deník Blesk za dalšími body pro Mezinárodní mistrovství ČR 2006.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Řihák z INA Croatia Delta Rally (2)

1. června 2006 • 10:20

Ve středu jsme se, na rozdíl od předchozího deštivého dne, probudili do nádherného slunečného rána s azurovou oblohou. Ale ihned, jakmile jsme po snídani vyjeli z hotelu, nám již první most přes výrazně rozlitou řeku Sávu připomněl včerejší lijáky.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Řihák z INA Croatia Delta Rally (1)

1. června 2006 • 09:15

Všechny české posádky dorazily do jednoho hotelu v Zagrebu (kde měly od pořadatele zajištěné ubytování) již v pondělí večer. Jedinou vyjímkou byl Václav Arazim, který díky drobným zdravotním problémům přijel až v úterý večer.

žádný příspěvek celý článek »

Fabia Cup jede do Chorvatska se sedmi vozy

30. května 2006 • 16:00

Na sedm se rozroste startovní pole Škoda Fabia Rallye Cupu při nadcházející chorvatské INA Delta Rallye v Záhřebu. Vedle tradičních šesti posádek míří na jih i manželé Kopelentovi, loni ve Fabia Cupu celkově třetí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist