www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Jordan Rally (PWRC+SWRC)

Khalid Al Qassimi se odhlásil z Rally Jordan

foto

17. března 2010 • 15:15

Třetí jezdec továrního týmu BP Ford Abu Dhabi WRT Khalid Al Qassimi se odhlásil ze čtvrtého podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, který se pojede na začátku dubna v Jordánsku.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Rally Team na Jordan Rally

foto

15. března 2010 • 07:00

Tretie podujatie seriálu World Rally Championship 2010 si na svoj debut v rámci majstrovstiev sveta zvolil slovenský RUFA Rally Team. V rámci Jordánskej rally, ktorá odštartuje 1. - 3. apríla 2010 v Jordánsku sa slovenský tím predstaví s posádkou Per Gunnar Andersson - Anders Fredriksson s vozidlom Škoda Fabia S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Jordan Rally

foto

10. března 2010 • 20:45

Třetím podnikem letošního mistrovství světa bude Jordan Rally. Ani tentokrát se nepodařilo slušně naplnit seznam přihlášených, ten čítá pouhých 36 posádek včetně na poslední chvíli se přihlášivších Patrika Flodina a Per-Gunnara Anderssona.

příspěvků: 3 celý článek »

Jordánsko bojuje s živelnou katastrofou

foto

10. března 2010 • 06:00

Pořadatelé Rally Jordan mají před startem své soutěže jednu starost za druhou. Krom toho, že kolují informace o nepříliš naplněném seznamu přihlášených posádek, tak v posledních dnech Jordánko pořádně potrápil vydaný liják. Za dvaasedmdesát hodin v Jordánsku spadlo tolik srážek, jako jindy za půl roku.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Flodin bude pokračovat v P-WRC

foto

3. března 2010 • 21:15

Před Švédskou rally Patrik Flodin naznačoval, že v případě úspěchu bude s velkou pravděpodobností pokračovat v rámci produkčního šampionátu i v dalších závodech. "Jestli vyhrajeme ve Švédsku hodnocení PWRC, nejspíše se objevíme i na dalších soutěžích," říkal sám Švéd před startem.

příspěvků: 3 celý článek »

toplist