www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Sata Rally Açores

Fotogalerie z Sata Rally Acores od André Lavadinha

foto

23. července 2010 • 02:30

Krajina na Azorských ostrovech patří k největším krásám, které lze na Zemi najít. Proto nepřekvapí, že Sata Rally Acores patří k nejvýstavnějším automobilovým soutěžím a bývá často prezentována médii. A jak dokazují vskutku unikátní snímky André Lavadinha, je co ukazovat.

žádný příspěvek celý článek »

Azory: nepovedený závěr pro Škodu, double slaví Peugeot

foto

17. července 2010 • 20:45

Jestliže se po druhé etapě zdálo, že Škodě stojí v vestě za dalším double „pouze“ Bruno Magalhaes, vývoj na závěrečné šestici testů dal opaku za pravdu. Poslední sekce poskytla drama, které se vidí jen málokdy, bohužel pro zelenou stáj to znamenalo spolknout pořádně hořkou pilulku.

příspěvků: 2 celý článek »

Sledujte Sata Rally Acores ONLINE

foto

15. července 2010 • 17:30

Seriál Intercontinental Rally Challenge se vrací na šotolinový povrch. Na portugalské souostroví Azory se nevydalo příliš početné startovní pole, přesto se určitě bude nač dívat. Na posádky čeká celkem 19 rychlostních zkoušek, úvodní startuje již dnes v 18:40.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Azorech vyhrál Kris Meeke

foto

15. července 2010 • 14:45

Britský pilot Peugeotu Kris Meeke vyhrál dnešní shakedown na Sata Rally Acores, další podnik seriálu Intercontinental Rally Challenge. Ztráty jeho nejbližších pronásledovatelů Juho Hänninena a Jana Kopeckého byly však jen minimální.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Sata Rally Acores od Joao M. Farii

foto

5. srpna 2010 • 08:00

Dnes odpoledne odstartuje další díl IRC i evropského šampionátu, Rali Vinho Madeira. My se však přesuneme o tři týdny nazpět na jiný portugalský ostrov. Pro správné nasátí soutěžní atmosféry přinášíme snímky ze Sata Rally Acores od našeho spolupracovníka Joaa M. Farii.

žádný příspěvek celý článek »

Neskutečný závěr rally na Azorských ostrovech

foto

19. července 2010 • 16:35

Krásná podívaná po všechny tři soutěžní dny s vynikajícím průběhem pro obě posádky týmu Škoda Motorsport na posledních dvou sobotních erzetách kompletně přetočila pořadí – do té doby vedoucí Hänninen v předposlední erzetě prorazil pravou přední pneumatiku, propadl se v pořadí na čtvrté místo, což zároveň katapultovalo týmového kolegu Kopeckého na vedoucí pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Druhá etapa Azorské rally: Magalhaes proti škodovkám

foto

16. července 2010 • 20:15

Druhá etapa SATA Rally Acores měla největší počet rychlostních zkoušek, ty se však svou délkou vyrovnají těm, které přijdou v závěrečním dni. Na devítce pátečních úseků neodpadl nikdo z pravidelných jezdců IRC, na čele se vyhřívá domácí favorit Bruno Magalhaes před dvojicí továrních škodovek.

žádný příspěvek celý článek »

První krátká etapa na Azorech rozhodla o startovním pořadí

foto

15. července 2010 • 22:00

Startovní pořadí - toto slovní spojení se vinulo jako tenká nit celou úvodní etapou letošní Sata Rally Acores. Naplánované byly tři úseky o délce pouhých 24 kilometrů, přesto můžou být rozhodující pro výsledek celé soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Na Azorech (skoro) nikdo nepojede

foto

11. července 2010 • 09:00

Sedmým dílem letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge bude už koncem příštího týdne Sata Rally Acores. Po celkem vydařené premiéře v loňském roce přichází letos vystřízlivění. I v už tak dost chudému seznamu přihlášených se dělají razantní škrty, takže ve finále se na ostrově v Atlantském oceánu představí jen hrstka posádek.

příspěvků: 1 celý článek »

Guy Wilks by se chtěl vrátit do IRC na Azorech

foto

21. června 2010 • 08:00

Rekonvalescence Guye Wilkse po nehodě na Sardínii probíhá velice dobře. Britský pilot tamního importéra Škody by se rád vrátil do seriálu Intercontinental Rally Challenge v polovině července na Rally Acores.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Ogier i na Sata Rally Acores?

foto

10. června 2010 • 17:30

Jedna z největší hvězd aktuální soutěžní scény, Sébastien Ogier, naplňuje svá přání a rozšiřuje počet svých startů v seriálu Intercontinental Rally Challenge. Společně se svým spolujezdcem Julienem Ingrassiou by se měl představit v Peugeotu 207 S2000 i na Sata Rally Acores.

žádný příspěvek celý článek »

toplist